Резюме від 22 травня 2024

Володимир

Майстер з ремонту ПК, ноутбуків, планшетів та комплектуючих

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Борислав
Готовий працювати:
Борислав, Дистанційно, Дрогобич, Львів, Самбір, Стрий, Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Майстер по ремонту ПК, Ноутбуків, Планшетів, комплектуючих та електроніки

з 09.2012 по 10.2019 (7 років 1 місяць)
Fotoexpress, Борислав (Компютерний магазин з майстерньою)

Освіта

Професійний Ліцей

ТелеРадіо-Механік, Борислав
Середня спеціальна, з 2003 по 2006 (2 роки 9 місяців)

Радіомеханік – фахівець з ремонту та обслуговування радіотехнічного обладнання. Професія радіомеханік – найбільш інтелектуальна з усіх робітничих професій через її складність та універсальність.

Як напрямів радіотехніки, так і спрямувань професії багато. Домінуючою, всеохоплюючою та найбільш універсальною є професія радіомеханік з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури. На перший погляд область діяльності професії порівняно вузька, бо пов‘язана лише з радіомовленням і телебаченням, проте практично немає галузі господарства, у якій би не знайшлося застосування знанням та умінням фахівців даної професії. Радіомеханіками в основному працюють чоловіки, хоча обмежень для жінок у цій галузі немає.

Характер роботи

Професія радіомеханік відноситься насамперед до сфери обслуговування, що надає широкі можливості: влаштовуватися на роботу у спеціалізоване підприємство, чи займатись у цій сфері індивідуальною трудовою діяльністю. Цілком можливо відкрити власну майстерню з ремонту радіотелевізійної апаратури.

Радіомеханік постійно щось вигадує, винаходить. Ця професія – розвиває. Фахова підготовка радіомеханіка дозволяє займатись обслуговуванням та ремонтом всілякого радіотехнічного обладнання та буд-якого електронного. Після нетривалої перепідготовки радіомеханік з ремонту радіотелевізійної апаратури успішно може працювати усюди, де наявна електроніка.

Фахівець з обслуговування та ремонту радіотелевізійної апаратури може працювати у спеціалізованому підприємстві на постійному робочому місці або на дому. В обов‘язки радіомеханіка входять: виявлення причин несправностей радіоелектронної апаратури, аудіо та відеомагнітофонів, магнітол, програвачів, в тому числі програвачів компакт-дисків, музичних центрів та іншої побутової електронної апаратури, їх регулювання та налаштування, роботи з модернізації вузлів та блоків радіотелевізійної апаратури.

Кваліфікація радіомеханік дозволяє виконувати усі види електричного монтажу, визначати причини несправностей радіоелектронної апаратури, здійснювати її регулювання, виконувати ремонт та обслуговування іншої побутової електронної апаратури, проводити діагностику електронних пристроїв, її тренування, а також виконувати функції експерта з радіоелектронної апаратури та радіокомпонент (елементної бази) у мережі оптової та роздрібної торгівлі. У сферу його діяльності може входити обслуговування та ремонт радіоелектронного обладнання на підприємствах промисловості, транспорту, зв‘язку тощо.

Радіомеханік обслуговує та ремонтує також антени, обладнання мереж колективного прийому телебачення, а також супутникового телебачення. Професія стала особливо актуальною нині у зв‘язку з наповненістю вітчизняного ринку різноманітною імпортною електронною побутовою технікою.

Фахівець-радіомеханік володіє знаннями та уміннями не тільки з експлуатації радіоелектронної техніки, він знає фізичні та технологічні основи пристроїв, мікроелектроніку, елементну базу, основи комп‘ютерної техніки та комп‘ютерні те

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Російська — вище середнього
  • Польська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: