Резюме від 8 травня 2024 PRO

Богдан

Юрист, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний юрисконсульт

з 09.2023 по нині (8 місяців)
Мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)

Повний юридичний супровід групи Товариств, в що ведуть діяльність в сфері ритейлу, за виключенням претензійно-позовної частини та податкового врегулювання. Перезавантаження діяльності Товариства.

Договірна робота: Ведення договірної діяльності товариства, контроль узгодження та підписання договорів поставок, маркетингових договорів, узгодження протоколів розбіжностей (база 15000+ типових договорів, 1500+ контрагентів). Юридичний аналіз контрагентів. Контроль дотримання строків, пролонгації та розірвання договорів. Розробка, розгляд, коригування та узгодженння господарських договорів (база 800+ договорів), протоколів розбіжностей, додаткових угод.

Впровадження юридичної частини електронного документообігу на підприємстві, з використанням системи "Вчасно", та внутрішніх облікових систем підприємства (BAF).

Ліцензійна робота: отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробам, зберігання пального для власних потреб. Отримання ліцензії на право Оптової торгівлі алкогольними напоями. Контроль і пролонгація діючих ліцензій. Внесення та виключення РРО з ліцензій.
Реєстрація місць зберігання оптових партій алкоголю.

Реєстрація ТОВ, отримання КЕП, відкриття банківських рахунків, підготовка та проходження фін.моніторингу банків та небанківських фін.установ, внесення змін в установчі документи, подача інформації по КБВ.
Реєстрація, перереєстрація РРО. Реєстрація потужностей операторів ринку. Підготовка пакету документів для отримання експлуатаційних дозволів.

Підготовка різного роду довіреностей, наказів, протоколів для ведення господарської діяльності підприємства.
Участь у претензійній роботі з контрагентами та державними органами.
Відповіді на запити ДПС, нац. поліції, військомату, Держпродспоживслужби, районної держ. адміністрації, скарги покупців та ін. Проходження планових та позапланових перевірок Держпродспоживслужби.

Помічник адвоката

з 03.2021 по 10.2023 (2 роки 7 місяців)
Адвокат (самозайнята особа), Київ (Юриспруденція)

Робота з вхідною/вихідною кориспонденцією адвоката.
Вичитка договорів. Підготовка нескладних позовів, апеляційних скарг. Формування пакету документів з позовною заявою, та направлення до судів. Робота з реєстрами: контроль стану справ, виконавчих проваджень, реєстру боржників, обтяжень, перевірка ФОП і ТОВ.
Підготовка різного роду заяв, клопотань, скарг, відповідей, заперечень, в тому числі адвокатських запитів.
Виконання інших завдань адвоката.

Помічник юрисконсульта

з 09.2019 по 09.2023 (4 роки)
Мережа супермаркетів, Київ (Роздрібна торгівля)

Договірна робота: Розробка, розгляд, коригування та узгодженння господарських договорів (база 600+ договорів), протоколів розбіжностей, додаткових угод. Ведення реєстру договорів, контроль узгодження та підписання договорів поставок, маркетингових договорів, узгодження протоколів розбіжностей (база 12000+ типових договорів, 1500+ контрагентів). Юридичний аналіз контрагентів. Контроль дотримання строків, пролонгація чи розірвання договорів.
Ліцензійна робота: отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробам, зберігання пального для власних потреб. Контроль і пролонгація діючих ліцензій. Внесення та виключення РРО з ліцензій.
Участь в реєстрації ТОВ, внесенні змін в установчі документи, подача інформації по КБВ. Реєстрація ФОП. Реєстрація, перереєстрація РРО. Реєстрація потужностей операторів ринку. Участь в підготовці пакету документів для отримання експлуатаційних дозволів для виробничих цехів.
Підготовка різного роду довіреностей, наказів, протоколів для ведення господарської діяльності підприємства.
Участь у претензійній роботі з контрагентами та державними органами.
Відповіді на запити ДПС, нац. поліції, військомату, Держпродспоживслужби, районної держ. адміністрації, скарги покупців та ін.
Участь у проведенні планових та позапланових перевірок Держпродспоживслужби. Участь у перевірках щодо дотримання підприємством карантинних вимог.

Освіта

Національний університет біоресурсів і природокористування України

Юридичний, Київ
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік)

НУБіП України

Юридичний, Київ
Вища, з 2015 по 2019 (4 роки)

Знання і навички

Користувач ПК Робота з оргтехнікою Знання офісних програм Знання держ. реєстрів Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання законодавства України Знання цивільного законодавства Знання процесуального права ЛІГА:ЗАКОН Укладання договорів Претензійно-позовна робота

Додаткова інформація

Перевагу надам пропозиції з можливістю працювати віддалено, або за гібридним графіком (але не виключно).

Також розгляну пропозиції часткової зайнятості, по веденню/обслуговуванню підприємств на договірних умовах.

Прохання не пропонувати вакансії які не відносяться до юридичної сфери.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: