Резюме від 25 жовтня 2021

Дмитро

Перекладач англійської, французької, копірайтер, автор текстів

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Запорізький Національний університет

Факультет іноземної філології, Запоріжжя
Вища, з 2015 по 2020 (5 років 3 місяці)

Знання і навички

Користувач ПК Windows Переклад Linux Операційні системи Написаня текстів, статей

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Французька — вище середнього
  • Іспанська — початковий
  • Італійська — початковий

Додаткова інформація

Кілька слів про мій досвід. З 2018 роки я почав працювати перекладачем / райтером на фрілансі. У цей період я працював з текстами для просування продуктів.
У 2019 я почав працювати в Запорізькій торгово-промисловій палаті в якості штатного перекладача-менеджера. На даний момент, я маю досвід перекладу об'ємних текстів різної тематики (технічний, юридичний, економічний переклад, переклад текстів для сфери туризму, переклад особистих документів).
Окрім співпраці з ЗТППI як перекладач я активно працюю як копірайтер.
У 2019-2021 роках я активно писав огляди і гайди для theguruchoice.com, chooserator.com і декількох інших профільних ресурсів. Паралельно з цим були невеликі фріланс-проекти.
У 2021 році я був автором блогу на Langshop.app. Також я співпрацював з компанією Northell. В результаті у мене є більш ніж 3-річний досвід роботи копірайтером (англійська, французька мови). Крім того, у мене є досвід написання SEO-статей, рекламних статей, оглядів і інформаційних текстів.
Особисті якості:
Активна життєва позиція, комунікабельний, відповідальний, цілеспрямований, наполегливий, організований, чесний, терплячий, добродушний. Вмію знаходити спільну мову з людьми. Веду здоровий спосіб життя (легка атлетика), маю дослідний склад розуму, здатність швидко навчатися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: