Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Олександр

Головний архітектор проєкту, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Дистанційно, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний архітектор проекту

з 01.2015 по нині (9 років 3 місяці)
ТОВ «СВ ПРОЕКТ», Київ (Проектування громадської і житлової забудови)

Головний архітектор проекту

з 01.2014 по 06.2017 (3 роки 5 місяців)
ТОВ «ТРИ-ПІЛЛЯ ПРОЕКТ», Київ (Проектування громадської і житлової забудови)

Головний архітектор проекту

з 01.2011 по 12.2012 (1 рік 11 місяців)
Приватне підприємство «Архітектурно – конструкторське бюро «ГОТИКА», Київ (Проектування громадської і житлової забудови)

Освіта

Київський національний університет будівництва і архітектури

Архітектура будівель і споруд, архітектор, Київ
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Пройшов курс підготовки до професійної атестації архітекторів з 16.07.2012р. по 21.07.2012р., за навчальною програмою «Архітектурне об’ємне проектування» загальним обсягом 48 годин, розробленою Державним підприємством «УкрНДІПроцивільсільбуд», погодженою Атестаційною архітектурно-будівельною комісією та Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України (протокол №1 від 25 листопада 2011року).
23 липня 2012р. отримав кваліфікаційний сертифікат архітектора «Архітектурне об’ємне проектування», зареєстрований у реєстрі атестованих осіб за № 355.
26 січня 2018 р. – пройшов підвищення кваліфікації за напрямком професійної атестації архітекторів, за програмою «Архітектурне об’ємне проектування»
Об'єкт: Будівництво двосекційного багатоквартирного житлового будинку по вул. Тараса Боровця, 12. в м. Ковель, Волинської області.
Об'єкт: Будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Небесної Сотні 66, в м. Рівне
Об'єкт: Нове будівництво багатоповерхового житлового будинку по бул. Нижня Берегова 2/2, в м. Хмельницький.
Об'єкт: Нове будівництво багатоповерхового житлового будинку по вул. Київський шлях 1-д, м. Бориспіль.
Об'єкт: Проект будівництва торгівельного центру по вул. Проскурівська 74, в м. Хмельницький. (ТЦ "Luxury")
Об'єкт: Нове будівництво багатоповерхового житлового будинку по вул. Співдружності 88, м. Кривий Ріг (Секція №1, №2).
Об'єкт: Нове будівництво багатоповерхового житлового будинку по бул. Шевченка 150, м Черкаси.
Об'єкт: Нове будівництво бази відпочинку з поліпшеними апартаментами, та кімнатами гуртожиткового типу по вул. Нижня Берегова 2/4б, м. Хмельницький.
Об'єкт: Нове будівництво зблокованих будинків по вул. Мічурина, в с. Агрономічне, Вінницького району Вінницької області.
Об’єкт: Нове будівництво 12-ти поверхового 88 квартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими громадськими торгівельно-культурними та офісними приміщеннями у м. Черкаси, по вул. Гоголя, 261 (Об’єкт «Б»)
Об’єкт: Будівництво об’єкта «Г» Підземний паркінг на 130 – 160 машино місць по вул. Гоголя, 261 в м. Черкаси ,Черкаської області
Об’єкт: Будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями (1 секція), по вул. Севастопольській, 54, в м. Сміла, Черкаської області
Об’єкт: Будівництво зблокованих дачних будинків на території Геронимівської сільської ради, Черкаського р-ну., Черкаської обл.
Об’єкт: Нове будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями на розі проспекту 200-річчя Херсону та вулиці Будьонного, в м. Херсон, Херсонської обл..
Об’єкт: Будівництво трьох багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями за адресою: Львівська обл., м. Стрий, вул. І. Сірка, 6 (житловий будинок №4)
Об’єкт: Нове будівництво багатоповерхового житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення (будинок № 5) за адресою: м. Житомир, вул. Максютова,14.
Об’єкт: Нове будівництво групи багатоквартирних житлових будинків, що складаються з трьох будинків, в т.ч. двох блокованих по вул. Академіка Янгеля, 54 в м. Вінниця
Об’єкт: Будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення (відокремлена частина № 1) за адресою: проїзд Шпаковський, 18, 20, м. Житомир

Аrchicad + Teamwork, Photoshop, Twinmotion 2019 - вільно.
Cinema 4D, Autodesk Revit - початковий рівень.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: