Резюме від 13 вересня 2019

Игорь

Повар горячего цеха, су-шеф, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф повар

з 11.2016 по 11.2018 (2 роки)
Ресторан Арбат., Москва (Ресторанно - гостиничный бизнес)

Вводить калькуляционные карты нового блюда, умение общаться с коллективом, а так - же, умение общаться с клиентами. Порядок на кухне, в холодильниках соблюдать товарное соседство, ротацию, стикерацию.

Освіта

ОГИИТ

Стандартизация, метрология и сертификация., Одеса
Незакінчена вища, з 2013 по 2016 (2 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Я уже в кулинарии уже как 8 - мь лет, из них 2 - ва года работал шеф поваром и су - шефом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: