• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5564897/

SMM-менеджер, 5 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

SSM-менеджер

з 11.2017 по 05.2018 (6 місяців)
канал в telegram "Кофеёк (https://t.me/e_coffeek), Київ (Публікація статей, статистики, новин про сферу бізнесу)

Управління та редакція контенту каналу

Освіта

сш. № 112 ім. Т.Шевченка

Київ
Середня, з 2006 по 2018 (11 років 8 місяців)

Школа № 112 ім. Т.Шевченка спеціалізується на вивченні 3 іноземних мов (французька, німецька, англійська) з першого класу.

Знання і навички

  • SMM-менеджмент (telegram, instagram)
  • Івент-менеджмент (створення студентських вебінарі)

Додаткова інформація

Серед додаткових досягнень наявне офіційне підтвердження знання німецької мови Geothe-Institut на рівні B1 (2018) та сертефікат з успішного прослуховування курсу покращення рівня володіння англійської мови на рівні C1 "Першого Кембріджського освітнього центру" (2019).

З вересня 2018 року проходжу начання на рівні бакалавра першого курсу спеціальності "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії" Національного університету Києво-Могилянська акдемія. Брав участь у студентських змаганнях з міжнародних відносин "ДЖАЗ", яку частково організовувала Дипломатична академія наук.

З жовтня 2018 року проходжу стажування в Школі політичної аналітики НаУКМА, де займаю посаду SMM-менеджера (посилання на сторінку в telegram: https://t.me/SchoolforPolicyAnalysis).

Мої життєві та кар'єрні сподівання полягають у постіному пошуку знання та його практичного застосування, тому вмію легко адаптовуватись під ситуацію. В додаток до цього хотів би акцентувати на вміні старанно та рительно виконувати будб-яку роботу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: