Резюме від 21 березня 2023 PRO

Ростислав

Менеджер з закупівель, збуту, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Дрогобич
Готовий працювати:
Дистанційно, Дрогобич

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник магазину

з 08.2019 по нині (4 роки 8 місяців)
ФОП Стасик Н.О. Магазин "Файний господар", Дрогобич (Продаж будівельних матеріалів)

Розробка стратегії запуску та організація роботи магазину “з нуля”. Оформлення дозвільної документації. Пошук та підбір приміщення, оформлення оренди. Підбір та замовлення торгового обладнання, офісної техніки, меблів. Взаємодія з програмістами 1:С, розробка логотипу магазинів та рекламної компанії. Проведення співбесід та підбір персоналу. Робота з кадрами - адаптація, навчання, атестація та мотивація для досягнення максимальної ефективності в роботі. Складання графіків та ведення табелю робочого часу. Формування та корегування асортименту та цінової політики магазинів. Планування та контроль закупок. Проведення переговорів з постачальниками з метою отримання більш вигідних умов співпраці. Ведення та контроль документації, акти звірок з постачальниками, комунальні та інші платежі. Вирішення поточних питань з орендодавцями. Організація та проведення інвентаризацій. Контроль торгового залу, викладка товару, контроль продавців. Розробка системи лояльності для постійних клієнтів та разові акції. Забезпечення повного та безперебійного циклу роботи магазину. Аналіз роботи магазину.

Менеджер з гуртового продажу

з 02.2019 по 06.2019 (4 місяці)
IcarService, Дрогобичський р-н, с. Унятичі (Продаж товарів для автомобілів та супутніх товарів)

Продаж товарів для автомобілів та супутніх товарів. Пошук та залучення нових клієнтів. Обробка телефонних дзвінків та супроводження прийнятих замовлень. Холодні дзвінки по самостійно створеній базі та по базі постійних клієнтів. Формування завантаження автомобіля по маршруту, інтернет продажі.
Збільшив об’єми продаж в 1,5-2 рази, розширив клієнтську базу, повернув втрачених клієнтів, вдосконалив процес прийому та обробки замовлень.

Керівник відділу

з 05.2006 по 01.2019 (12 років 8 місяців)
ДП “Моноліт” - Великий Будівельний Магазин “ПЛЯЦ”, Дрогобич (Продаж будівельних матеріалів)

Робота з VIP клієнтами. Аналіз продажів, створення акцій та розпродажу, швидке вирішення конфліктних ситуацій, забезпечення повного циклу роботи магазину. Контроль вчасного розміщення товарів у торговому залі. Контроль якості викладки товарів у торговому залі. Контроль переоцінки та вчасної заміни цінників. Контроль виконання графіку інвентаризацій, моніторинг результатів та боротьба з недостачами та пересортом. Розробка рекламних компаній та постійне вивчення клієнтського попиту. Підбір, навчання, мотивація та акредитація персоналу. Професійні консультації клієнтів.
Менеджер з постачання та збуту.
Аналіз та оцінка ринку постачальників, пошук нових постачальників та заключення договорів по співпраці. Замовлення та координація доставки, документальний супровід. Контроль взаєморозрахунків. Пошук нових товарів та постійне розширення асортименту. Підтримка необхідного товарного запасу на складі, боротьба з необоротністю (обмін та повернення неліквідного та протермінованого товару), АВС аналіз. Створення номенклатури бази даних в 1:С, прихід товару та ціноутворення. Контроль до викладки товару на полицю. Безготівковий розрахунок, виписка рахунків-фактур та розхідних накладних.
Домовився з багатьма постачальниками працювати на умовах реалізації товару та за бартером. Розширив асортимент магазину та базу контрагентів.

Комірник

з 07.2005 по 11.2005 (4 місяці)
ТзОВ “Аскона ЛТД”, Львів (Продаж будівельних матеріалів)

Прийом, облік та сортування будівельних матеріалів. Робота з накладними, рахунками. Документообіг. Інвентаризації складу. Виконання заходів по недопущенню пересортів та псування товарів. Дотримання заходів щодо збереження та пожежної безпеки на складі.

Комірник технічного відділу

з 03.2004 по 03.2005 (1 рік)
ТзОВ “Леоні Ваерінг Системс УА ГмбХ”, Стрий (Виготовлення кабельних мереж для автомобілів)

Прийом та передача товарів технічного походження. Замовлення товарів по Україні, а також у іноземних виробників. Співпраця з іншими відділами заводу, якісний підбір обладнання та забезпечення матеріалами для виробництва. Облік (прихід та списання) матеріалів в 1:С. Інвентаризації складу.

Освіта

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького

Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності, Львів
Вища, з 2004 по 2009 (4 роки 8 місяців)

Стрийський технікум механізації та електрифікації сільського господарства

Механізація сільського господарства, Стрий
Середня спеціальна, з 1996 по 1999 (2 роки 11 місяців)

Диплом з відзнакою

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Користувач Internet Водіння авто

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я відповідальний, чесний, цілеспрямований, комунікабельний та скурпульозний у деталях. Володію аналітичним складом розуму та наполегливістю. Поважаю чужу думку та вмію вислухати співрозмовника. Легко йду на компроміси та при цьому вмію відстоювати свою точку зору. Вмію працювати на результат та до роботи ставлюсь з максимальною віддачею. Легко вчусь та багато читаю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: