Резюме від 28 лютого 2023 PRO

Мирослава

Оператор з введення даних, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 11.2018 по 02.2021 (2 роки 3 місяці)
Райдержадміністрація, Пирятин (Державні організації)

Збір, узагальнення та обробка інформації з подальшою передачою до вищих органів управління (ОДА).

Лаборант

з 09.2014 по 01.2016 (1 рік 4 місяці)
ПАТ ДПЗКУ "Пирятинський КХП", Пирятин (Зберігання зерна)

Контроль за якістю вхідної сировини (зерна), під час зберігання в складських приміщеннях та відвантаженнях на автомобільний та залізничний транспорт.
Відбір проб зернопродуктів та проведення аналізів на визначення їх якості та класу (вологість, вміст домішок, натура, клейковина та ін.)
Участь в атестації лабораторії, повірці приладів та обладнання. Ведення документації, заповнення накладних на завантажений транспорт (автомобільний, залізничний).

Мікробіолог

з 06.2013 по 08.2014 (1 рік 2 місяці)
ДП "Чайка" філія "Лісне", с. Лісне (Молокопереробне підприємство)

Контроль вхідної сировини (молока), а також кожної стадії технологічного процесу і готової продукції за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками, приготування поживних середовищ та відбір змивів з обладнання. Контроль за санітарним станом виробничих цехів. Підготовка проб продукції для СЕС та вет. лабораторії. Робота з автоклавом. Участь в атестації фізико-хімічної лабораторії, повірці лабораторного обладнання. Заповнення відповідної документації.

Освіта

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Юридичний, право, Дніпро
Вища, з 2020 по 2022 (1 рік 7 місяців)

Національний університет харчових технологій

Екологія та охорона навколишнього середовища, Киев
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Перевірка якості питної води та продуктів харчування. Робота в хімічних та мікробіологічних лабораторіях. Впровадження системи ISO 9000 та HACCP на виробництві. Проведення атестації, сертифікації та аудиту підприємств харчової промисловості. Технології виробництва харчових продуктів (м'ясо-молочна, технологія пива, хліба, кондитерські вироби та ін.)

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Користувач ПК Знання офісних програм Пользователь ПК AutoCAD Користувач Internet Mathcad MS Office Графічний дизайн КОМПАС Текстові редактори

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальна, цілеспрямована, дисциплінована. Завжди досягаю поставлених цілей. Швидко навчаюсь новим видам діяльності.
Від роботодавця очікую чітко поставлених цілей та задач, дружній колектив, лояльного відношення керівництва, вчасної виплати заробітної плати, офіційного працевлаштування.
Компаній, що займаються фінансовими послугами (кредити, депозити, інвестиції, фінансова піраміда, мережевий бізнес (маркетинг) та ін.) прохання не турбувати.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: