Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Сергій

Фахівець з інвестицій, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з малим бізнесом

з 09.2022 по 03.2024 (1 рік 6 місяців)
ПриватБанк, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування клієнтів бізнесу. Проведення зустрічей. Відкриття рахунків. Залучення, відкриття та розширення зарплатних проектів. Встановлення різного виду еквайрингу. Продаж продуктів b2b та обслуговування. Кредитування, оформлення та супроводження видачі кредиту.

Менеджер з продажу послуг

з 07.2021 по 02.2022 (7 місяців)
Forex Club, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Продаж продуктів компанії та робота з запереченнями. Ведення комунікацій з клієнтами за допомогою різних засобів зв'язку. Ведення фундаментального та технічного аналіз ринку. Оформлення анкети в CMR системі. Аналіз інформації в CMR системі та постановка структури ведення діалогу з клієнтами, з якими вже була проведена комунікація

Фахівець 3-го рівня Управління «Віддалений контактний центр в м. Харків» Головного офісу

з 06.2017 по 06.2021 (4 роки)
АТ КБ Приватбанк, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Стягнення заборгованості з клієнтів на пізній стадії прострочення за різними проектами. Швидкий аналіз даних клієнтів, попередніх комунікацій та їх підсумків, та використання її в перемовинах для досягнення позитивного результату. Розробляти свої особливості, підходи та методи впливу на клієнта. Аналіз та використання рішень суду, виконавчих проваджень в реєстрах. Продаж продукту реструктуризації. Подача різного роду заявки до відповідного департаменту банку. Досконале заповнення інформації отриманої в ході перемовин у системі та грамотне ведення банківських комплексів. Проставлення щотижневого та щомісячного плану за показниками по різних проектах. Аналіз проміжної та підсумкової звітності за результатами роботи. Досягнення високих та лідируючої груп ефективності роботи в рейтингу ефективності праці усіх співробітників відділу. Неоднаразова нагорода кращого співробітника місяця.

Фахівець 2-го рівня Управління «Віддалений контактний центр в м. Харків» Головного офісу

з 02.2017 по 05.2017 (3 місяці)
АТ КБ Приватбанк, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Стягнення заборгованості з клієнтів на середній стадії прострочення за різними проектами. Швидкий аналіз даних клієнтів, попередніх комунікацій та їх підсумків, та використання її для досягнення позитивного результату. Подача різного роду заявки до відповідного департаменту банку. Досконале заповнення інформації отриманої в ході перемовин у системі та грамотне ведення банківських комплексів. Проставлення щотижневого та щомісячного плану за показниками по різних проектах. Аналіз проміжної та підсумкової звітності за результатами роботи. Досягнення високих та лідируючої груп ефективності роботи в рейтингу ефективності праці усіх співробітників відділу. Нагорода кращого співробітника місяця.

Фахівець 1-го рівня Управління «Віддалений контактний центр в м. Харків» Головного офісу

з 06.2016 по 01.2017 (7 місяців)
АТ КБ Приватбанк, Харків (Фінанси, банки, страхування)

Встановлення контакту з клієнтами банку. Стягнення заборгованості з клієнтів на ранній стадії прострочення шляхом лояльних перемовин. Подача різного роду заявки до відповідного департаменту банку. Досконале заповнення інформації отриманої в ході перемовин у системі для подальшої її обробки. Досягнення високих та лідируючої груп ефективності роботи в рейтингу ефективності праці усіх співробітників відділу.

Освіта

Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця

Фінансовий факультет. Спеціальність: Фінанси, банківська справа та страхування, Харків
Вища, з 2013 по 2018 (5 років)

Здобув кваліфікацію: ступінь вищої освіти магістр. Компетентність у всіх сферах фінансової діяльності.

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Уміння переконувати Робота з клієнтами Аналіз продажу Комунікабельність Стресостійкість Активний продаж Аналіз ринку Уміння аналізувати Працьовитість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Чудова цілеспрямованість, стресостійкість, комунікабельність. Великий досвід в роботі та структурі роботи банківських комплексів. Пройдені тренинги: стресостійкість, налаштування на результат, робота з голосом та вимовою, боротьба з вигоранням та інші. Відмінний, проактивний настрій на роботу та результат. Швидка здатність: до навчання та знаходити вихід з будь-якої ситуації. Знання ведення фундаментального та технічного аналіз ринку. Досвід інвестицій на фондовому та криптовалютному ринку. Своя стратегія інвестицій якої дотримуюсь. Досвід та розуміння роботи з бізнесом в країні в різних сферах. Маю відзнаки за найкращий результат на різних посадах. Переможець конкурсу Обличчя сервісу (найкращий результат по якості обслуговуванню клієнтів серед більше ніж 2000 співробітників)!
Розглядаю пропозиції в яких відповідні умови до досвіду та навичків.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: