Резюме від 25 червня 2021 PRO

Ольга

Няня-гувернантка, 24 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Веселе
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Няня-помощница по хозяйству

з 01.2020 по 04.2020 (3 місяці)
Прямой работодатель, Швеция (Услуги для населения)

Уход, развитие и воспитание ребенка, мальчика, 2.7 года. Творческое, интеллектуальное, физическое развитие.Отдых.Гигиена.Уход за детской одеждой, комнатой, игрушками.Развитие: лепка, рисование, музыка, пальчиковый театр;счет, чтение, развитие речи, оазвивающие игры;зарядка с элементами игры, прогулки 2р. в день на свежем воздухе. В методике работы использую элементы развития семьи Никитиных.

Няня с проживанием

з 06.2019 по 09.2019 (3 місяці)
Прямой работодатель, Одесса (Освіта, наука)

Уход, развитие и воспитание двух деток, приехавших их Америки:мальчик 3.7 года, девочка-8.5.Работала в паре сеще с одной няней.Работа занимала 24/7.Совместное проживание с детьми.Распорядок дня, гигиенические нормы, прогулки, море, кормление, развитие.

Няня, помощница по дому

з 02.2019 по нині (5 років 3 місяці)
Частное лицо, Киев (Подбор домашнего персонала)

Полный уход за ребенком 2.5 лет и 9 лет: купание, кормление, поддержание в чистоте дома, приготовление пищи для детей и взрослых. Развитие ребенка 2.5 лет:прогулки, чтение, пение, лепка, пальчиковый театр, посещение развивающих занятий;частичная помощь с ребенком 9-ти лет: общий уход, приготовление уроков.

Освіта

ЗГНУ

Викладач, філологія, Запоріжжя
Вища, з 2003 по 2006 (2 роки 9 місяців)

Учитель української мови і літератури

ЗГНУ

Учитель украинского языка, Запорожье
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 11 місяців)

Филолог, учитель украинского языка и литературы

Знання і навички

MS Word MS Excel

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Вимоглива до себе й інших, толерантна людина, комунікабельна, окрім філологіі захоплююся музикою, маю дві вищих освіти, також музичну, закінчила музичну школу.Захоплююся театральним мистецтвом, безпосередньо, пальчиковий театр, який допомагає розвити в дитині безліч позитивних якостей.Вимоглива до порядку, гігієни, вмію швидко і якісно навести лад в житловому приміщенні, смачно готую, дотримуюся здорового харчування.Позитивно ставлюся й беру участь в активному відпочинку- піші прогулянки
та їзда на велосипеді. Добра, з почуттям гумору;постійно знайомлюся з різними методиками розвитку й виховання дітей. У першу чергу, намагаюся розпізнати в дитині особистість.Готова допомагати в побуті, тримати житло в чистоті й порядку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Вихователь
Київ

Няня, домробітниця
Київ

Няня
28000 грн, Київ

Вихователь ГПД
Київ

Няня
40000 грн, Київ, Чернігів

Няня
Київ

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: