Резюме від 17 вересня 2021

Наталія

Нач. виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Зав.виробництва

з 01.2013 по 05.2019 (6 років 4 місяці)
Пекарня Плюшкіна, Київ (Харчове виробництво,торгівля.)

Організація і управління роботою цеху. Планування виробництва продукції і контроль якості на усіх етапах випуску готової продукції і напівфабрикатів. -Розрахунок виробочих рецептур. -Контроль і облік витрати сировини, основних і допоміжних матеріалів. -Контроль в проведенні інвентаризації товарно-матеріальних цінностей. -Складання матеріального звіту по формах П- 32 і П- 35. Робота в програмі "Виробництво" і "Зарплата". -Аналіз причин браку і випуску неякісної продукції. Розробка заходів з їх попередження і усунення. -Відпрацювання технологічних параметрів із затвердженням карт норм і режимів, розробка технологічних регламентів, інструкцій, схем при запуску нових ліній і нових видів продукції. Робота з усіма видами тіста. -Дотримання вимог до сировини, його підбір, робота з постачальниками. -Проведення робіт по зниженню втрат при виробництві продукції, зниженню її собівартості. -Навчання персоналу і проведення інструктажів (технологічних, охорона праці).
За 2 роки роботи пекарні збільшила продажі в 3чі за рахунок розширення асортименту та введення нового напрямку(кулінарія,гастрономія,кондитерка).

Нач.зміни цеху хлібобулочних та кондитерських виробів

з 04.2012 по 01.2014 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "Київ-Кетерінг, Бориспіль (Бортхарчування,торгівля)

Контроль роботи; цеху,якості сировини ,готової продуакції,бракеражу готової продукції,звітність...

Нач.виробництва

з 06.2011 по 07.2012 (1 рік 1 місяць)
ТОВ "Колос ЛТД", Київ (Харчове виробництво,торгівля.)

Контроль роботи виробництва;хлібобулочного цеху,кондитерського,кулінарного,цеху слоених виробів та напівфабрикатів.

Технолог

з 08.2001 по 01.2004 (2 роки 5 місяців)
Яруньський хлібозавод, Новоград-Волинський (Харчове виробництво,торгівля.)

Забезпечення та контроль дотримання технології виробничих процесів; вeдeння технологічної документації; розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів; контроль якості вихідної сировини та готової продукції; контроль дотримання санітарних норм і правил...

Освіта

ПУСКУ

Харчова технологія та інженерія, Полтава
Вища, з 2001 по 2005 (3 роки 5 місяців)

2004 отримала базову вищу освіту та здобула кваліфікацію бакалавра з харчової технології та інженері.
2005 отримала повну вищу освіту за спеціальністю"технологія зберігання,консервування та переробки мяса.

ЧКТ

Виробництво хліба,кондитерських,макаронних виробів та харчоконцентратів, Чернігів
Середня спеціальна, з 1998 по 2001 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

працьовитість, цілеспрамованість,старанність, вміння працювати в колективі, товариськість, здатність і бажання розвиватися, ефективність у виконанні поставлених завдань,націленість на результат,
володіння ПК: Windows, Microsoft Word, Exel, Outlook express,1С бухгалтерія, Internet
Свідоцтво про закінчення курсів «Оператор комп'ютерного набору»
мови:
Українська, російська - вільне володіння усний і письмовий. Англійська зі словником.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами