• PRO

Евгений

Прораб, завхоз, комендант будинку

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Жмеринка
Готовий працювати:
Вінниця, Жмеринка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер 1 категорії

з 04.2017 по нині (7 років 5 місяців)
МЧ Жмеринка Укрзалізниця, Жмеринка (навантажувально -розвантажувальні роботи та обслуговування ваг)

Приймаю та перевіряю акти виконаних робіт від підрядних організацій. Приймаю участь в деталізації плану капітального ремонту та капінвестицій по видам техніки , будівель та споруд , визначення необхідних для цього матеріалів, запчастин, обладнання та інструменту, заповнення відповідних форм. Спільно з договірним відділом готую тендерну документацію на закупівлю товарів, робіт та послуг згідно витягів з плану закупівель за напрямками капітальні інвестиції та капітальний ремонт. Здійснюю щомісячні перевірки матеріальних звітів начальників дільниць, звільнених бригадирів, правильність оформлення документів на списання матеріалів, запчастин, паливно-мастильних матеріалів. Проводжу роботу із забезпечення дільниць документально по протипожежній безпеці положень, інструкцій, інших нормативних актів про пожежну безпеку, діючих в межах підприємства, відповідає на приписи контролюючих органів; Розробляю комплексні заходи щодо забезпечення пожежної безпеки, проводжу необхідні розрахунки потреби вогнегасників в залежності від категорії будівель та споруд по дільницях та іншу необхідну документацію з питань пожежної безпеки. Відповідаю за періодичний огляд будівель та споруд на визначення технічного стану з необхідною фотофіксацією , складання актів, надання відповідних матеріалів на запит служб та керівництва залізниці. Веду документообіг по пожежній безпеці та збереженню майна з працівниками служби НОР, по пожежній безпеці з працівниками ДСНС;
Здійснюю щомісячні перевірки шляхових листів автомобілів, кранів та автонавантажувачів, списання палива згідно затверджених норм. Приймаю участь у підготовці документів для переоформленя правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна. Приймаю участь спільно з діагностичною лабораторією у проведенні паспортизації будівель та споруд. Приймаю участь спільно з діагностичною лабораторією в підготовці необхідного переліку документів для отримання ліцензій та дозволів на проведення робіт з підвищеної небезпеки. Веду весь комплекс документообігу та переписку із контролюючими органами з питань крадіжок майна залізниці. Готую комплекс документів для оплати рахунків на матеріали та послуги.

Керівник ремонтно - будівельної бригади

з 06.2011 по 03.2017 (5 років 9 місяців)
Вокзал станції Жмеринка, Жмеринка (Обслуговування пасажирів)

Фактично працював на посаді начальника відділу по експлуатації з функціями доглядача будівель. Організовував обслуговування і ремонт інженерних мереж і комплексу будівель в цілому, був відповідальним за пожежну безпеку, техніку безпеки, облік ремонтного фонду та його списання, приймання виконаних робіт підрядними організаціями та інші супутні функції. Також при потребі міг підмінити собою підлеглого електрика, сантехніка, зварника або столяра.

Майстер будівельний (фактично працював виконробом)

з 04.2007 по 06.2011 (4 роки 2 місяці)
Будівельно - монтажний поїзд №649, Жмеринка (будівництво, реконструкція та ремонт будівель і споруд)

Фактично виконував обовязки виконроба. Забезпечував виконання будівельно-монтажних робіт відповідно до робочих креслень, проекту організації робіт, виробничого плану та нормативних документів. Контролював додержання технологічної послідовності виробництва та забезпечував належну якість робіт.
Здійснював розбивні роботи, геодезичний контроль під час виконання технологічних операцій, заміри обсягів будівельно-монтажних робіт.Організовував приймання матеріалів, конструкцій, виробів, їх складування та облік. Вносив пропозиції щодо комплектування кількісного та професійно-кваліфікаційного складу бригад, присвоєння розрядів робітникам, їх матеріального стимулювання. Здійснював розміщення бригад, ланок, окремих робітників на дільниці, видавав виробничі завдання робітникам і контролював їх виконання; проводив виробничий інструктаж (повторний, цільовий, позаплановий), про що робив записи у журналах обліку інструктажів. Оформляв наряди, документи обліку робочого часу. Приймав виконані роботи у бригад. Стежив за своєчасним забезпеченням бригад і робітників інструментом, пристроями, засобами малої механізації, транспортом, спецодягом, захисними засобами. Щодня до початку роботи перевіряв стан охорони праці і вживав заходів для усування виявлених недоліків, контролював виконання робітниками інструкцій з питань охорони праці, виробничої та трудової дисципліни. Контролював хід виконання планів капітального будівництва , відповідності обсягів, термінів і якості будівельно-монтажних робіт, а також якість застосованих матеріалів, виробів, конструкцій затверджених проектно-кошторисною документацією, робочим кресленням, будівельним нормам і правилам, стандартам, технічним умовам, нормам охорони праці, вимогам пожежної безпеки і організації праці, охорони навколишнього середовища; Брав участь вирішенні питань про внесення у проекти змін, пов’язаних з впровадженням більш прогресивних технологічних процесів і конструктивних рішень, які забезпечують зниження вартості і поліпшення техніко-економічних показників об’єктів будівництва, реконструкцій; Упорядковував технічну документацію.

Освіта

Українська державна академія залізничного транспорту

Промислове та цивільне будівництво, Харків
Вища, з 2007 по 2011 (3 роки 9 місяців)

Будівництво нових, реконструкція та ремонт будівель і споруд усіх типів

Вінницький транспортний коледж

Промислове та цивільне будівництво, Вінниця
Середня спеціальна, з 2003 по 2007 (4 роки)

строительство и ремонт зданий и сооружений. Окончен с красным дипломом.

Знання і навички

  • AutoCAD
  • MS Office
  • АВК
  • Водійські права кат. B
  • ArchiCAD
  • Обслуговування електромереж та електрообладнання
  • Сантехнічні роботи
  • Зварювальні роботи
  • ІВК
  • Обслуговування споруд та їх інженерних мереж
  • Допуск з електробезпеки 4 групи

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Польська — початковий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Працюю не тільки головою, а й руками.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: