Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Іван

Керівник філії, директор департаменту, начальник управління

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 01.2020 по 05.2021 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ІНТЕРНЕШИНАЛ ФІНАНС", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Директор

з 07.2019 по 01.2020 (6 місяців)
ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «НІКО КАПІТАЛ», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Повна організація роботи фінансової компанії, управління фінансовою компанією, підбір і проведення співбесіди з кандидатами на працевлаштування, проектування і розрахунок щорічних бюджетних показників доходів і витрат компанії, контроль за виконанням бюджетних показників компанії; розробка і погодження з акціонерами параметрів для мотивації співробітників компанії, проведення зустрічей, перемовин, проектування і проведення рекламних акцій з метою підписання договорів про співпрацю для збільшення клієнтської бази.

Активні операції - класичне кредитування, овердрафт, кредитні лінії юридичним особам (поповнення обігових коштів дилерських центрів, що входять до Групи компаній НІКО).

Кредитування фізичних осіб - онлайн кредити (кредитування з використанням інформаційно - телекомунікаційної системи), споживче кредитування, іпотечне кредитування, кредити на придбання автомобілів.

Постановка бізнес - вимог (технічного завдання) з автоматизації системи збору проблемної заборгованості.

Розробка і корегування стратегії, написання скриптів, контроль роботи працівників підрозділу по роботі з проблемною заборгованістю.

Заступник директора

з 04.2008 по 07.2019 (11 років 3 місяці)
ТОВ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «НІКО КАПІТАЛ», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Активні операції - класичне кредитування, овердрафт, кредитні лінії юридичним особам (поповнення обігових коштів дилерських центрів, що входять до Групи компаній НІКО).

Кредитування фізичних осіб - онлайн кредити (кредитування з використанням інформаційно - телекомунікаційної системи), споживче кредитування ("кеш" кредити), кредити на придбання нерухомості (іпотечне кредитування), кредити на придбання нових автомобілів, а також автомобілів, які були у користуванні, кредити під заставу нерухомості.

Розробка, впровадження, реалізація та керування проектом з мікрокредитування (кредитування з використанням інформаційно - телекомунікаційної системи).
Написання та організація бізнес-процесу видачі та повернення мікрокредитів - онлайн, розробка відповідних технічних завдань для ІТ спеціалістів та контроль за їхнім виконанням (написання з нуля сайту, порталу для взаємодії з клієнтами та обліку; повний цикл від подачі заявки клієнтом на отримання кредиту, верифікації поданої заявки верифікатором, отримання такого кредиту, його обслуговування до погашення кредиту онлайн в особистому кабінеті клієнта або через касу банку (мережу терміналів), вивантаження даних в 1С бухгалтерія);
Розробка і підписання юридичних документів (договори з контрагентами: платіжні системи, бюро кредитних історій, колекторські агенства, СРА мережі, термінальні мережі, реєстрація торгового знаку, підготовка і подання відповідних документів до Нацкомфінпослуг);

Розробка, впровадження, реалізація та керування проектом з кредитування фізичних осіб - споживче кредитування ("кеш" кредити), кредити на придбання нерухомості (іпотечне кредитування), кредити на придбання нових автомобілів, а також автомобілів, які були у користуванні, кредити під заставу нерухомості.

Написання та організація бізнес-процесів з видачі та повернення кредитів фізичним особам, розробка відповідних технічних завдань для ІТ спеціалістів та контроль за їхнім виконанням.

Проведення зустрічей і премовин з керівниками автомобільних дилерських центрів для підписання Договорів про співпрацю щодо кредитування покупців автомобілів.

Проведення зустрічей і премовин із страховими компаніями, акредитація страхових компаній для підписання Договорів про співпрацю щодо страхування автомобілів, придбаних за кредитні кошти.

Розробка і впровадження спільно з імпортером автомобілів, дилерською мережею і акредитованими страховими компаніями конкурентних програм автокредитування, з метою збільшення кількості продажів автомобілів і, відповідно, нарощення об`єму кредитного портфелю.

Постійний контроль за якістю кредитного портфелю і формуванням резервів під прострочену заборгованість. Здійснення телефонних розмов і зустрічей з позичальниками, які допустили порушення строків погашення заборгованості. Розробка і впровадження програм реструктуризації проблемної заборгованості.

Директор філії

з 12.2005 по 04.2008 (2 роки 4 місяці)
Чернівецька філія АКБ «Форум», Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Повна організація роботи філії банку, управління філією банку, підбір і проведення співбесіди з кандидатами на працевлаштування, проектування і розрахунок щорічних бюджетних показників доходів і витрат філії банку, проведення зустрічей, проектування і проведення рекламних акцій з метою підписання договорів про співпрацю для збільшення клієнтської бази.

- Активні операції - класичне кредитування, овердрафт, кредитні лінії юридичним особам. Кредитування фізичних осіб – споживче кредитування, іпотечне кредитування, кредити на придбання автомобілів.

- Пасивні операції – депозитні операції по залученню довгострокових і короткострокових коштів фізичних та юридичних осіб, проектування та проведення рекламних акцій по залученню коштів.

Голова Правління

з 05.2005 по 12.2005 (7 місяців)
Кредитна спілка «Чернівці», Чернівці (Надання кредитів фізичним особам - членам кредитної спілки)

Заступник керуючого

з 09.2004 по 05.2005 (8 місяців)
Чернівецька філія ТОВ «Укрпромбанк», Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Директор філії

з 10.1997 по 09.2004 (6 років 11 місяців)
Чернівецька філія АБ «Енергобанк», Чернівці (Фінанси, банки, страхування)

Заступник начальника управління документальних перевірок юридичних осіб - начальник відділу організації документальних перевірок великих платників, банків, страхових компаній та інших фінансових установ

з 11.1991 по 10.1997 (5 років 11 місяців)
Державна податкова адміністрація в Чернівецькій області, Чернівці (Адміністрування податків, зборів та інших платежів до бюджету і позабюджетних фондів, контроль за своєчасністю, достовірністю, повнотою їх нарахування та сплати до бюджету і відповідних позабюджетних фондів)

Старший економіст відділу фінансування агропромислового комплексу

з 09.1989 по 11.1991 (2 роки 2 місяці)
Фінансове управління Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівці (Державні організації)

Старший ревізор-інспектор по фінансуванню агропромислового комплексу

з 08.1985 по 09.1989 (4 роки 1 місяць)
Фінансовий відділ Сторожинецької районної державної адміністрації, Сторожинець (Державні організації)

Освіта

Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича

Фінанси і кредит, Чернівці
Вища, з 1987 по 1992 (4 роки 9 місяців)

Спеціальність за дипломом "Економіст"

Чернівецький фінансовий технікум

Державний бюджет, Чернівці
Середня спеціальна, з 1982 по 1985 (2 роки 9 місяців)

Спеціальність за дипломом "Фінансист"

Додаткова освіта та сертифікати

•ДВНЗ "Університет банківської справи". Свідоцтво про підвищення кваліфікації керівників фінансових компаній.

04-06 лютого 2020 року

•ДВНЗ "Університет банківської справи". Свідоцтво про підвищення кваліфікації кредитних посередників.

04-06 березня 2019 року

•Державна служба фінансового моніторингу. Свідоцтво про підвищення кваліфікації "Фінансовий моніторинг у сфері ринків фінпослуг

20-23 січня 2020 року

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Румунська — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Комунікабельний, відповідальний, вмію працювати у складі холдингу (групи компаній), вмію організувати підлеглих, вимогливий, справедливий, націлений на результат, вмію вирішувати складні нестандартні питання, аналітичний склад розуму, постійно самовдосконалююся.
Люблю займатися спортом, активний відпочинок і подорожі.
Посвідчення водія категорії В, власний автомобіль.
Готовий до відряджень, в тому числі довгострокових.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: