Резюме від 27 березня 2024 PRO

Оксана

Керівник фінансового відділу, головний бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності

з 08.2020 по 01.2024 (3 роки 5 місяців)
Епіцентр К, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку ТОВ, здача податкової, бухгалтерської та фінансової звітності, нарахування заробітної плати, керівництво відділом бухгалтерського обліку та звітності, контроль за розрахунками з контрагентами, контроль за обліком основних засобів та ТМЦ. Успішне проходження податкових та аудиторських перевевірок.
Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

Володіння ПК на рівні впевненого користувача.

Головний бухгалтер

з 07.2017 по 12.2019 (2 роки 5 місяців)
ТОВ Рітейлінвестгруп, Вінниця (Роздрібна торгівля)

Повне ведення управлінського, бухгалтерського та податкового обліку ТОВ та ФОП на різних ситемах оподаткування, формування бюджету, фінансового та податкового планування підприємства, контроль за його виконанням; управління грошовими потоками; аналіз господарської діяльності; керівництво фінансовою та бухгалтерською службою підприємства; організація управлінського, бухгалтерського та податкового обліку; формування облікової політики; контроль за дотриманням бухгалтерською службою податкового обліку та національних стандартів бухгалтерського обліку; формування та надання управлінської, бухгалтерської, та податкової звітності; ведення переговорів з партнерами, банками, кредитними установами. Досвід успішного проходження податкових та аудиторських перевірок.

Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

володіння ПК на рівні впевненого користувача

Фінансовий директор

з 11.2005 по 12.2013 (8 років 1 місяць)
ТОВ "Сільпо-65", Вінниця (Роздрібна торгівля)

Планування та координація діяльності підприємства; формування бюджету, фінансового та податкового планування підприємства, контроль за його виконанням; управління грошовими потоками; аналіз господарської діяльності; керівництво фінансовою та бухгалтерською службою підприємства; організація управлінського, бухгалтерського та податкового обліку; формування облікової політики; контроль за дотриманням бухгалтерською службою податкового обліку та національних стандартів бухгалтерського обліку; формування та надання в холдинг управлінської звітності та звітності при проведенні міжнародного аудиту; ведення переговорів з партнерами, банками, кредитними установами. Досвід успішного проходження податкових та аудиторських перевірок.

Робота пов'язана з великими об'ємами інформації.

володіння ПК на рівні впевненого користувача

Освіта

Вінницький ТЕІ КНТЕУ

Магістр з обліку і аудиту, Вінниця
Вища, з 2003 по 2009 (6 років 3 місяці)

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc САПР BAS

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: