Резюме від 20 лютого 2023 PRO

Олена

Свердлувальник, оператор відеоспостереження, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Свердлувальник

з 03.2020 по нині (4 роки 1 місяць)
ПрАТ "ЗЕРЗ", Запоріжжя (обслуговування інших транспортних засобів)

Вихователь

з 09.2018 по 08.2019 (11 місяців)
ДНЗ №205, Запорожье (Образование, наука)

Здійснення освітньо-виховного процесу за всіма напрямками діяльності ДНЗ згідно річного плану, Статуту дошкільного навчального закладу.Впровадження в педагогічний процес навчально-методичні документи та рекомендації щодо організації освітньо-виховного та фізкультурно-оздоровчого процесу в ДНЗ, якісно організує та проводить заняття з дітьми згідно сучасних вимог.
Забезпечення виконання рухового режиму дошкільного закладу.
Виконання програми розвитку, оздоровчу та корекційну роботи з дітьми, віднесених за станом здоров‘я до підготовчої та спеціальної медичної групи.Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм та вимог безпеки життєдіяльності в групі та на ігровому майданчику. Стеження за відвідуванням дітей своєї групи, охайно щодня веде табель відвідування дітей, своєчасно повідомлення директора та медсестру про причину тривалої відсутності дитини. Слідкування за станом здоров‘я кожної дитини в групі, виконання рекомендації лікаря та медсестри.Щодня зранку вихователь оглядає кожну дитину яка прийшла в ДНЗ і перевіряє чистоту її тіла, волосся, білизни, стежить чи немає шкіряних захворювань – сипу, розчосу, чи не гнояться очі, чи не спостерігається у дитини нездужання (болить голова, горло, в горлі нальоти, слинотеча та інше). Контролює батьківську плату за харчування дітей щомісяця.
Планує освітньо-виховну роботу в групі відповідно до програми, вікових та індивідуальних особливостей дітей, разом з іншим вихователем групи складає перспективний та календарний план роботи згідно діючих вимог та річного плану ДНЗ. Веде необхідну ділову документацію в групі. Надає допомогу інструктору фізкультури та музичному керівнику у проведенні занять з дітьми своєї групи. Бере участь у підготовці та проведенні фізкультурно-оздоровчих заходів, свят, розваг в дошкільному навчальному закладі. Бере активну участь в діяльності педагогічної ради ДНЗ, методичних об‘єднаннях району, міста. Обирає ефективні форми і методи роботи з дітьми, творчо використовує кращий педагогічний досвід. Залучається до методичної роботи.Вільно володіє державною мовою, спілкується з дітьми і батьками виключно нею. Реалізує диференційований та індивідуальний підходи до вихованців, виявляє, вивчає і враховує в своїй педагогічній діяльності їх індивідуальні особливості, створює оптимальні умови для розвитку здібностей дітей.

Продавец непродовольчих товарів

з 09.2014 по 07.2018 (3 роки 10 місяців)
ТОВ "ЛОТОС", Запорожье (обслуговування)

Експерт -оценщик

з 10.2012 по 03.2013 (5 місяців)
Ломбард "Феникс, Запорожье (финансовая сфера деятельности)

Продавец -консультант не продовольственных товаров

з 10.2011 по 10.2012 (1 рік)
Белитта Витекс, Запорожье (Розничная торговля)

Менеджер по снабжению и продажам

з 07.2010 по 09.2011 (1 рік 2 місяці)
ЧП"Авакс ", Запорожье (Оптовая торговля, дистрибуция, импорт, экспорт)

Освіта

ЗНУ

Социологии и управления, Запорожье
Вища, з 2005 по 2010 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я постоянно развиваюсь, никогда не стою на месте. Очень быстро учусь, объективно воспринимаю критику и ценю ее. Я умею находить выход из критических ситуаций спокойно и рассудительно. Со мной в команде вы получите человека, который ценит результат, знает, к чему стремится, и больше всего хочет развития.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: