Резюме від 7 червня 2024 PRO

Віталій

Керівник підрозділу, кредитний менеджер, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кредитний консультант

з 04.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
приватна консультація, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Приватна консультація юридичних осіб позичальників з приводу отримання кредитів в банках, включає в себе:- участь у переговорах з банківськими установами, щодо отримання фінансування (кредити, кредитні лінії, гарантії), погодження істотних умов кредитування (сума, строк кредитування, процентна ставка, комісії банку, тощо)- підготовка первинного пакету документів (в тому числі документів для відкриття рахунків в банках) та відпрацювання з менеджерами банку кредитних заявок- збір та надання до банку повного пакету документів, в тому числі документів, за затвердженими формами банку (СF, ТЕО проекту, інші довідки, тощо)- комунікація з аналітичним підрозділом банку, щодо надання додаткової інформації за проектами- підготовка документів та аналіз договірної бази для укладання кредитних договорів та договорів забезпечення, в тому числі взаємодія з нотаріусами, у випадку нотаріального посвідчення договорів забезпечення
За період з квітня 2023 р. успішно реалізовано 3 проекти з отримання коштів позичальниками юридичними особами на загальну суму 55 млн. грн., цільове використання: здійснення капітальних витрат та поповнення обігових коштів (сегмент - середній бізнес, річна виручка підприємств - понад 300 млн. грн.). Зазначені проекти були реалізовані в Чернівецькій та Тернопільській областях.

Заступник начальника відділу структурованого фінансування ДКБ

з 09.2020 по 04.2023 (2 роки 7 місяців)
АТ ОЩАДБАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення переговорів з потенційними позичальниками, розгляд та оцінка пакету документів, отриманих від позичальників та обласних управлінь. Підготовка на розгляд кредитного комітету чи Правління Банку висновків щодо кредитування відповідного клієнта: оцінка клієнта; аналіз проекту, що пропонується для кредитування; визначення найкращих умов кредитування; здійснення оцінки фінансового стану клієнта; аналіз пропонуємого забезпечення; взаємодія зі структурними підрозділами банку з питань розгляду пакету документів.

Заступник начальника з корпоративного бізнесу

з 01.2020 по 04.2020 (3 місяці)
ПАТ «МТБ Банк», Київ (Фінанси, банки, страхування)

здійснював управління аналітичним відділом (у прямому підпорядкуванні було 5 співробітників відділу) з розгляду кредитних заявок (кредити, кредитні лінії, факторинг, документарні операції (гарантії, акредитиви)), взаємодія з підпозділами банку, контроль виконання планових показників банку, організація cross sales

Заступник начальника відділу департамент корпоративного бізнесу

з 08.2004 по 03.2019 (14 років 7 місяців)
АТ ОЩАДБАНК, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Проведення переговорів з потенційними позичальниками, розгляд та оцінка пакету документів, отриманих від позичальників та обласних управлінь. Підготовка на розгляд кредитного комітету чи Правління Банку висновків щодо кредитування відповідного клієнта: оцінка клієнта; аналіз проекту, що пропонується для кредитування; визначення найкращих умов кредитування; здійснення оцінки фінансового стану клієнта; аналіз пропонуємого забезпечення; взаємодія зі структурними підрозділами банку з питань розгляду пакету документів, підготовка протокольних рішень та договірної бази, організація та укладання договорів.

Освіта

Чернігівський державний інститут економіки і управління

Обліково-економічний, економічна кібернетика, Чернігів
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Державний вищий навчальний заклад "Університет банківської справи"-12 модульна програма розвитку управлінського потенціалу

12 місяців (жовтень 2017-жовтень 2018)

Знання і навички

Уміння аналізувати MS Excel Інвентаризація Банківська справа Формування зведених таблиць Доброзичливість

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Переважно працював з великими компаніями (кредитування, надання банківських гарантій, акредитивів), зокрема, державними підприємствами, підприємствами військово-промислового комплексу, підприємствами паливно-енергетичного комплексу та альтернативних джерел енергії (інвестиційні проекти по будівництву сонячних електростанцій). Брав участь у розробці продуктових порядків, які відносились до сегментації корпоративного бізнесу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: