- PRO
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5643000/
Шеф-кухар, 50 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Досвід роботи
Старший кухар
з 06.2023 по 07.2025
(2 роки 1 місяць)
кафе Альтруіст, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 11.2022 по 06.2023
(7 місяців)
Крива Піца, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 08.2021 по 02.2022
(6 місяців)
Restoran "Dobro", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню, тех карт, замовлення товарів, контроль якості страв, підбір та навчання персоналу, контроль за дотриманням санітарних норм, контроль собівартості страв. Також приймав повну участь у приготуванні, ( Холодний, піца 🍕, гарячий процес, кондитерка)
Шеф-кухар
з 07.2020 по 07.2021
(1 рік)
Galaxy bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Заклад сімейного типу під святкування днів народжень, Італійська кухня, займався, підбором персоналу, формуванням заявок на товари, контроль якості страв та санітарних норм, приймав беспосередню участь у приготуванні та видачі страв.
Кухар универсал
з 09.2019 по 08.2020
(11 місяців)
Illy espreso bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Формування заявок на продукцію, приготування страв та закусок, наповнення вітрини фірмовими круасанами, салатами. Італійське направлення.
Шеф-кухар
з 08.2018 по 08.2019
(1 рік)
Кафе Rezept, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Проектування кухні, розміщення інвентарю, розробка меню, навчання персоналу, контроль якості сировини та страв, контроль санітарних норм, приймав безпосередню участь у приготуванні страв, розробку тех карт.
Кухар
з 05.2014 по 12.2016
(2 роки 7 місяців)
ГК Веселий заяц, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
Національний університет харчових технологій
Виробництво хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів, Киев
Вища, з 2013 по 2016 (2 роки 11 місяців)
Київський технікум готельного господарства
Виробництво харчових продуктів, Киев
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 9 місяців)
Знання і навички
- Сумлінність
- Водійські права кат. B
- Здатність до навчання
Знання мов
- Українська — вільно
- Англійська — початковий
Додаткова інформація
Вітаю, знаходжусь у пошуку роботи шеф-кухар, досвід роботи, освіта та професійні навички присутні.
Готовий до графіку 8 - 12 годин 5/2 або 4/3, 3/3.
Правий берег Київ.
Мінімальна ставка 2300грн зміна.
Схожі кандидати
-
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
80000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста