• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5643000/

Шеф-кухар, 50 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший кухар

з 06.2023 по 07.2025 (2 роки 1 місяць)
кафе Альтруіст, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 11.2022 по 06.2023 (7 місяців)
Крива Піца, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 08.2021 по 02.2022 (6 місяців)
Restoran "Dobro", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, тех карт, замовлення товарів, контроль якості страв, підбір та навчання персоналу, контроль за дотриманням санітарних норм, контроль собівартості страв. Також приймав повну участь у приготуванні, ( Холодний, піца 🍕, гарячий процес, кондитерка)

Шеф-кухар

з 07.2020 по 07.2021 (1 рік)
Galaxy bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Заклад сімейного типу під святкування днів народжень, Італійська кухня, займався, підбором персоналу, формуванням заявок на товари, контроль якості страв та санітарних норм, приймав беспосередню участь у приготуванні та видачі страв.

Кухар универсал

з 09.2019 по 08.2020 (11 місяців)
Illy espreso bar, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Формування заявок на продукцію, приготування страв та закусок, наповнення вітрини фірмовими круасанами, салатами. Італійське направлення.

Шеф-кухар

з 08.2018 по 08.2019 (1 рік)
Кафе Rezept, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Проектування кухні, розміщення інвентарю, розробка меню, навчання персоналу, контроль якості сировини та страв, контроль санітарних норм, приймав безпосередню участь у приготуванні страв, розробку тех карт.

Кухар

з 05.2014 по 12.2016 (2 роки 7 місяців)
ГК Веселий заяц, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Національний університет харчових технологій

Виробництво хлібобулочних, макаронних та кондитерських виробів, Киев
Вища, з 2013 по 2016 (2 роки 11 місяців)

Київський технікум готельного господарства

Виробництво харчових продуктів, Киев
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 9 місяців)

Знання і навички

  • Сумлінність
  • Водійські права кат. B
  • Здатність до навчання

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Вітаю, знаходжусь у пошуку роботи шеф-кухар, досвід роботи, освіта та професійні навички присутні.
Готовий до графіку 8 - 12 годин 5/2 або 4/3, 3/3.
Правий берег Київ.
Мінімальна ставка 2300грн зміна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: