Резюме від 8 січня 2022

Іванна

Кредитний консультант, банківський працівник, бухгалтер, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто проживання:
Могилів-Подільський
Готовий працювати:
Дистанційно, Могилів-Подільський

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Яковенко Іванна Ігорівна
Дата народження: 20.01.1994 р.
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: м. Могилів-Подільський, вул. Гоголя.
Громадянство: українка.
Графік роботи: будні з 8:00 до 17:00.
Посада: банківський співробітник, економіст, касир.
Ціль приходу: здобути навики у роботі та бажання набути кар’єрний ріст.

Освіта: незакінчена вища, бакалавр (КНЕУ ім. В.Гетьмана, факультет кредитно-економічний, спеціальність: банківська справа, роки навчання 2010-2014).

Досвід роботи:
1. 06.07.2019 – 19.08.2019 – менеджер з надання інформації, кредитний менеджер ТОВ «VOLTI» м. Могилів-Подільський вул. Стависька 8.
Обов'язки: залучення клієнтів для видачі кредиту, консультація по умовах кредиту, перевірка документів, передача інформації в банк про клієнта, видача документів з необхідними підписами про кредит клієнту.
2. 25.01.2013 – 1.04.2014 - спеціаліст управління дистанційних продажів департаменту дистанційного обслуговування клієнтів ПАТ «ВіЕйБі» м.Київ Харківське шоссе 49.
Обов’язки: Надання інформації про продукти та послуги Банку існуючим та потенційним клієнтам; Повна ідентифікація клієнта; Консультація клієнтів з питань кредитування; Ознайомлення з тарифами по персональним банківським картках клієнта ( MasterCard, VISA); Робота з неплатіжністю карток; Залучення коштiв на депозити; Обслуговування поточних рахунків; Робота з картковими рахунками; Робота з готівковими коштами; Просування продуктів та послуг Банку з метою виконання поставлених кількісних та якісних завдань; Активне залучення клієнтів та розширення клієнтської бази; Проведення презентацій банківських продуктів.

3. 1.09.2012 – 16.01.2013 - завідувачка господарства. м. Ямпіль, Він.обл. на ПАТ « Ямпільський приладобудівний завод»;

4. 01.10.2010 – 01.07.2012 - промоутер – консультант. РА «Пропоганда» м.Київ вул. Предславинська.

Професійні навики: Досвід спілкування з клієнтами. Досвід продажу, залучення уваги споживача до продукції та їх обслуговування, а саме депозитів та кредитів, та карткових рахунків. Видача кредитів через програми банків. Користувач ПК‚ зокрема базові знання MS Office (Word‚ Excel‚ електронна почта‚ інтеренет), Siebel, 1C, ratanet, targetfinance. Володіння оргтехнікою (сканер, принтер, ксерокс).
Знання іноземних мов: досконало та вільно володію українською мовою, російською розмовляю по необхідності, англійська зі словником.

Особисті якості: вміння ладити з людьми, організаторські здібності та здатність швидко навчатись, уміння налагоджувати контакти, володію технологіями спілкування з клієнтами та методами переконання, відмінним баченням систем просування і продажів, навиками планування і організації робочого часу, високий ступінь самомотивації, комунікабельна, уважна, дисциплінована, наполеглива, відповідальна, орієнтована на результат.
Додаткова інформація: Відсутність шкідливих звичок. Наявність закордонного паспорта. Хобі – вишивка бісером, активний відпочинок та дотримання чистоти в будинку.

Сімейний стан: одружена. Маю доньку Улянку – 29.11.2015 р.н.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: