Резюме від 1 червня 2021 PRO

Светлана

Юрист, руководитель, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Маріуполь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник

з 07.2005 по нині (18 років 11 місяців)
Центральный районный отдел пробации, Мариуполь (Юриспруденція)

Подготовила много квалифицированных кадров, которые, благодаря моему профессиональному воспитанию,достигли хороших результатов и сделали карьеру в силовых структурах.

Освіта

Национальная юридическая академия имени Ярослава Мудрого

Юрист специалист, Харьков
Вища, з 2000 по 2005 (4 роки 9 місяців)

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Рекомендації

Наталья Двинских

Наталья Двинских

Старший координатор проекта, РСКЮ

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Аналітичні здібності; ініціативність; комунікабельність; креативність; лідерство; логічне мислення; мотивація; напористість; винахідливість; оптимізм; організаторські здібності; чуйність; відповідальність; рішучість; сміливість; здатність до ризику; здатність до самостійного прийняття рішень; стратегічне мислення; прагнення до нововведень; прагнення до самореалізації і успіху; стресостійкість; вимогливість; впевненість в собі; цілеспрямованість; енергійність; ерудиція.
відповідальний спеціаліст, який постійно удосконалює методи та навички роботи, підвищує свій кваліфікаційний рівень та втілює отриманні знання у робочі процеси. Відмінно знаю та використовую у роботі законодавство, вільно орієнтуюсь в офісних, інформаційно-пошукових системах та сучасних засобах комунікації, що дозволяє інтегрувати ці вміння в класичні методи роботи та досягати більших результатів за менший проміжок часу.
Маю дуже добру пам’ять, вмію правильно планувати робочій час, чітко сформулювати план дій та заходів за для максимального досягнення результату. Сильні риси: аналітичні здібності, ініціативність, комунікабельність, креативність, лідерство, логічне мислення, мотивація, напористість, винахідливість, оптимізм, організаторські здібності, чуйність, відповідальність, рішучість, сміливість, здатність до ризику, здатність до самостійного прийняття рішень, стратегічне мислення, прагнення до нововведень, прагнення до самореалізації і успіху, стресостійкість, вимогливість, впевненість в собі, цілеспрямованість, енергійність, ерудиція.
Не відокремлюю себе від колективу, сприймаючи всіх як одно ціле, що роблять одну справу. Правильно сприймаю рівень високої відповідальності як за результати своєї безпосередньої роботи, так і за результати роботи кожного із своїх підлеглих.
Досвідчений користувач: MS Office (Exсel, Word, Outlook, Power Point, Access), досвід роботи в мережі Інтернет (Opera, Internet Explorer, Mozilla, Firefox), використання програм для відправки та отримання електронної кореспонденції (Outlook Express), використовування файлообмінників, використання програм Foxit Reader, Adobe Acrobat, MakhaonSoftware, Picture Manager, Format Factory, AdobePhotoshop, знання операційної системи Windows, вміння встановлення операційної системи та драйверів, вміння усунення деяких неполадок комп'ютера та операційної системи. Володіння операційними системами Android та IOS.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: