Резюме від 3 квітня 2022

Олександр

Директор філії, керуючий, регіональний менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з оптових продажів ювелірних виробів.

з 03.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
ТОВ "Gold Master", Вінниця (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота в ювелірній компанії Gold Master менеджером з оптових продаж ювелірних виробів та металу. Підпорядкована територія – це «права частина» України окрім Луганська,Донецька і Харкова. На даний час перебуваю на посаді..

Менеджер

з 10.2019 по 02.2020 (4 місяці)
ТОВ ТД "Київхліб", Вінниця (Роздрібна торгівля)

Відкриття та запуск Вінницької філії ТОВ ТД «Київхліб»
Організація всіх робочих процесів по ефективному запуску філії, пошук та відкриття офісу і складських приміщень, пошук та навчання персоналу(торгові,супервайзери,кладовщики,бухгалтерія,перевізник), логістика та оцінка потенціалу регіону, за декілька місяців підключено більше аніж 300 торгових точок для реалізації продукції. Планування бюджету та розрахунок стратегії розвитку ТМ.

Керуючий, директор філії.

з 09.2015 по 09.2019 (4 роки)
ТМ "Продукти Ермоліно", Вінниця (Роздрібна торгівля)

Відкриття повноцінної та прибуткової мережі магазинів по територіі м.Вінниці та області.
З 01.09.2015р. працював «Керуючим торгово-роздрібною мережею» в Вінницькій області. Мережі продуктових магазинів ТМ «Продукти Ермоліно».В підпорядкуванні три менеджера по розвитку роздрібної мережі,склади, діючі магазини та офіс. В обо’язки входить розвиток та контроль підпорядкованої території, бюджетування,фінансова частина філії,підбір та погодження персоналу (на данний момент штат 68 чоловік), складання та оптимізація логістичних маршрутів доставки товару на торгові точки,склад з товаром та основними засобами,маркетинг,реклама, замовлення товару з завода та проведення відповідних розрахунків з постачальником, контроль залишків товару на складі.Бюджетування філії,контроль витратної частини,прибутковість.Формування планів по продаж по реалізації товару та контроль їх виконання персоналом.Проведення повної аналітики по торговим точкам та дотримання виконання стандартів роботи компанії.
Працював на посаді до 01.09.2019р.

Директор філії, менеджер з питань регіонального розвитку мережі магазинів.

з 11.2011 по 09.2015 (3 роки 10 місяців)
РК "Жжук", Вінниця (Роздрібна торгівля)

29.10.2011р.мною було відкрито Вінницьку філію.Першочергова моя задача – розвиток мережі магазинів по місту та області.Відкриття нових магазинів та контроль існуючих.Організація доставки товару зі складу філії та проведення інкасацій магазинів.
Контроль складу та залишків товару.Постановка планів на магазини філії та контроль їх виконання працівниками торгових точок.Підбір персоналу.Маркетинг, реклама.Робота з підрядниками по монтажу торгового обладнання, реклами, охорони, інтернету,ремонту приміщення та ін. що забезпечувало безперебійну роботу магазинів філії.Проведення щомісячних нарад на офісі. Заключення договорів з орендодавцями,охоронними структурами,банками,інтернет провайдерами.Організація тренінгів для торгового персоналу.Ведення звітності та регулювання робочих процесів.Забезпечення реалізації стратегічного плану розвитку філії та підзвітної території.Управління господарською та фінансово-економічною діяльністю філії в межах наданих мені прав та забезпечував безперебійне її функціонування.Логістика, розробка та впровадження оптимальних робочих маршрутів комірника філії, з метою оптимізації та збільшення ефективності роботи. Систематичне проведення інвентаризацій товару на магазинах та основних засобів.Організація роботи та ефективна взаємодія усіх працівників філії, старався спрямовувати їхню діяльність на підвищення ефективності роботи філії, збільшення обсягів продажу товару та зростання прибутку.При потребі навчав працівників магазинів техніки продажу, методів і способів обслуговування клієнтів, особливостей роботи із проблемними клієнтами. Забезпечення своєчасного формування та представлення встановлених форм звітності керівництву про виконання плану продажу, фінансовій діяльності філії, маркетингу та інше..

Освіта

Вінницький торговельно-економічний інститут (ВТЕІ)

Факультет економіки та менеджменту, Вінниця
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 8 місяців)

Спеціальність – економіка підприємства.

Додаткова освіта та сертифікати

Могилів-Подільський медичний коледж.Спеціальність - лікувальна справа

2000-2004 р

Додаткова інформація

Знання ПК на рівні впевненого користувача.
Word ; 1c 8.2;8.3 та 7.7 ; Excel.
Комунікабельний, цілеспрямований, відповідальний, вміння працювати на результат. Готовий працювати понаднормово. Досвід управління персоналом та аналітичні здібності, вміння планувати. Готовність до відряджень. Впевнене володіння комп’ютером.Водійське посвідчення категорії «В» зі стажем водіння більше10 років.Маю власний автомобіль.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: