Резюме від 18 травня 2024 PRO

Оксана

Бухгалтер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 10.2019 по нині (4 роки 8 місяців)
ТОВ" ОФІС КОМФОРТ ", Запоріжжя (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Облік в бух. програмі Акцент. Рознесення банківських виписок в бух. програмі. Контроль розрахунків з постачальниками та покупцями. Наявність та корректність всіх реквізитів первінних документів та правільність відображення в программі Облік ТЗР та створення ТТН. Облік основних засобів та МШП - оприбуткування, введення в експлуатацію, нарахування зносу, річні інвентаризації. Облік ФОП за всіма видами операцій від певинних документів як з постачальниками так із покупцями до банківських виписок до складання звітності та контроль за лімітом доходу. Облік палива та подорожні листи. На попередніх містах роботи мала досвід роботи в 1С 8.3 УТП також наявний досвід в оприбуткуванні товарів ВМД, розрахунків з іноземними постачальниками. Наявний досвід складання звітності та реєстрації ПДВ в програмі МЕДок, Обмін електронними документами через Вчасно.

Бухгалтер

з 12.2017 по 08.2019 (1 рік 8 місяців)
ПП "ТР-Інжинирінг", Запоріжжя (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль надходження товарів та послуг як від вітчизнаних так і від іноземних постачальників та реєстрація їх в 1С УТП, Офорлення документів реалізації продукції від договору та специфікацій до видаткових накладних та ТТН, виробництво, оприбуткування та списання ТМЦ, палива, ОЗ. Передача в переробку матеріалів та облік отриманої готової продукції. Проведення в 1С банківськіх випискок. Контроль заборгованності та звірка з постачальниками та покупцями. Робота з давальницькою сировиною при виконанні будівельно-монтажних робіт .Контроль обліку робочого часу автотранспорту задіяного на монтажно-будівельних роботах. Списания палива та материалів по об'єктам будівництва. Наявний досвід роботи в системі клієнт-банк, нарахування та виплата заробітної плати, складання та подання звітності для Податкової служби и в органи Статистики.

Бухгалтер

з 02.2013 по 12.2017 (4 роки 10 місяців)
ТОВ "Хімлекс-Україна", Запоріжжя (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Отримання та реєстрація первинної документації в 1С 8,2 и 1С7,7 надходження товарів та послуг. реалізація товарів, контроль взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями, Списання ТМЦ та палива, виписка ТТН. Розрахунки з постачальниками через системи клієнт-банк, контроль податкового кредиту та податкового зобов'язання. Виписка та реєстрація податкових накладних. Облік готової продукції та сировини. Нарахування та виплата заробітної плати в программі 1С та клієнт-банк

Бухгалтер

з 08.2007 по 09.2014 (7 років 1 місяць)
ТОВ "Хімлекс", Запоріжжя (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Отримання первинної документації та проведення в 1С 8,2 и 1С7,7 надходження товарів та послуг. реалізаія товарів, контроль взаєморозрахунків з постачальниками та покупцями вітчизняними та іноземним. Списання ТМЦ та палива, виписка ТТН. Розрахунки з контрагентами через систему клієнт-банк, контроль податкового кредиту та зобов'язань. Виписка та реєстрація податкових накладних . передача в переробку матеріалів та облік випуску готової продукції.

Освіта

Запорізька державна інженерна академія

Економіка та підприємництво, Облік та аудит, Запоріжжя
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Маю ступінь спеціаліста. Диплом з відзнакою.

Знання і навички

MS Excel Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Клієнт-Банк 1С УТП Ведення звітності Приват24

Додаткова інформація

Шукаю роботу в м.Київ. Професійній підхід, виконання всіх поставлених задач, відповідальність, не конфліктність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: