Резюме від 16 травня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5710247

Організатор заходів, помічник керівника, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст

з 02.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
Освіта, наука

Реалізація в області державної політики в галузі освіти. Практична допомога керівникам органів управління освітою, директорам закладів освіти, здійснює організаційні заходи щодо реалізації Концепції “Нова українська школа”. Співпраця з Дніпропетровським регіональним центром оцінювання якості освіти щодо проведення ЗНО та НМТ. Участь в організації та проведенні нарад, семінарів, конференцій з відповідних питань, у розробленні нормативних та організаційно-методичних документів. Опрацювання вхідної та вихідної документації, організація заходів "Серпнева нарада", "Академія ліцеїста", "Нагородження переможців конкурсу "Вчитель року" тощо.

Завідувач відділу організаційно-масової роботи

з 09.2014 по 10.2018 (4 роки 1 місяць)
Комунальний позашкільний навчальний заклад "Мала академія наук учнівської молоді" Дніпропетровської обласної ради, Дніпро (Освіта, наука)

Планування роботи відділу, організація та проведення методичних, навчальних, виховних, розвиваючих та розважальних масових заходів для учнівської молоді, вчителів, керівників освітніх закладів.Підготовка матеріалів до друку посвідчень, гравертонів, банерів, стендів. Ведення сайту закладу, сторінки у Фейсбуці, популяризація закладу в ЗМІ.

Освіта

Бердянський державний педагогічний університет

Філології і соціальних комунікацій, Бердянськ
Вища, з 2013 по 2014 (9 місяців)

Магістр філології, викладач української мови та літератури

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: