Резюме від 15 березня 2023 PRO

Володимир

Інженер з охорони праці, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Гірничий інженер

з 08.2011 по 10.2022 (11 років 2 місяці)
ДТЄК ШУ "Першотравенське", Першотравенськ (Гірнича промисловість)

-Координація та контроль діяльності працівників підприємства, які займаються підземною роботую – видобування вугілля та корисних копалин.
-Організація роботи шляхом розподіл об’єму навантаження на кожну зміну гірничих відповідно до діючої технічної документації.
- Надання виробничих завдань бригадам та забезпечення їх виконання відповідно до графіків виробництва, діючим нормам і умовам оплати праці.
- Створення умов (було впроваджено систему 5С-система організації та раціоналізації робочого місця (робочого простору), один з інструментів бережливого виробництва) для ефективного виконання робочими ділянки норм виробітку, виробничих завдань для сприяння впровадженню нової техніки і технології.

- Проведення тренінгів і виробничого інструктажу для підземних гірничих, з метою їх подальшого дотримання техніки безпеки в шахті, правил технічної експлуатації спеціалізованого обладнання та економного використання сировини і матеріалів.

- Приймати учать при розробці нових і вдосконаленні діючих технологічних процесів і режимів виробництва, таких як вдосконалення паспортів видобутку вугілля, додатків аєрогазового і протипожежного захисту.

- Контроль за дотриманням умов техніки безпеки гірничими на робочих місцях, безпеки технологічних процесів (машин, механізмів, устаткування та інших засобів виробництва) на відповідність вимогам нормативних актів з охорони праці

-Підготовка звітів після виходу з шахти кожної бригади гірничих, для керівника дільниці, щодо виконаного об’єму робіт за зміну.

Освіта

Національний гірничий університет

Охорона праці в гірничому виробництві, Дніпро
Вища, з 2006 по 2011 (4 роки 10 місяців)

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Навички роботи з комп’ютером
Користуюся комп'ютером 15 років для набору текстів і дозвілля. Добре працюю в текстових і графічних редакторах.
Знання мов

Українська — вільно
Російська — вище середнього
Англійська — середній

Водійське посвідчення категорії В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: