Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 лютого 2020 PRO

Наталія

Головний спеціаліст з обслуговування юридичних осіб

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 07.2016 по нині (7 років 9 місяців)
ТОВ «МИРА ФІНАНС», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарський операцій; ведення клієнт банку та рознесення виписок, складання фінансової звітності компанії підписання та подання в установлені строки; перерахування податків та зборів, передбачених законодавством, проведення розрахунків згідно до договірних зобов'язань; здійснення аналізу фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу. ідентифікації, верифікації клієнтів (представників клієнтів), вивчення клієнтів, уточнення/додаткового уточнення інформації про клієнтів. Пройшла курси з підвищення кваліфікації, Державна служба фінансового моніторингу, в черні 2018 року. Погодження від НБУ на призначення відповідальним працівником за проведення фінансового моніторингу.

Заступник начальника відділу обслуговуванн юридичних осіб

з 01.2016 по 06.2016 (5 місяців)
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»., Київ (Фінанси, банки, страхування)

Головний економіст відділу обслуговування юридичних осіб

з 01.2012 по 01.2016 (4 роки)
ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»., Київ (Фінанси, банки, страхування)

•Оформлення договорів з Юридичними особами, Фізичними особами підприємцями, супроводження рахунків та їх закриття (супроводження кредитів та овердрафтів, депозити МСБ, купівля - продаж валюти, відправка платіжних доручень за межі та по Україні, видача коштів по чековим книжкам, внесення коштів на рахунки, накладання та зняття арештів на кошти згідно отриманих документів відповідних органів, виконання/невиконання платіжних вимог/інкасових доручень, надання довідок, супроводження зарплатних проектів, заповнення чекових книжок, зняття комісій за РКО) ;Оформлення, дострокове розірвання договорів банківського владу, часткове зняття коштів, довнесення коштів на депозитний рахунок;

Освіта

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Облік і аудит, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 6 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: