Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5743456

Помічник керівника, адміністратор офісу, офіс-менеджер, інспектор з кадрів, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Діловод

з 07.2015 по нині (8 років 9 місяців)
Гірнича промисловість

організація відряджень працівників; логістика службового автотранспорту; ведення вхідної і вихідної документації; оформлення наказів і розпоряджень з виробничої діяльності підприємства; забезпечення працівників канцелярськими товарами та підтримання належного стану офісу; ведення протоколів нарад; розробка та перегляд процедур та бізнес-процесів; участь у проекті запровадження 5S та lean на підприємстві; участь у розробці документації для отримання сертифікату ISO-9001:2015; організація роботи офісу

Менеджер з продажу

з 03.2015 по 07.2015 (4 місяці)
ТзОВ "Астрін", Тернопіль (Послуги для населення та бізнесу)

Продаж гранітних виробів

Освіта

Тернопільський національний технічний університет

Машинобудування, Тернопіль
Вища, з 1998 по 2004 (6 років)

спеціальність магістр машинобудування, інженер-механік.

Додаткова освіта та сертифікати

ТНТУ ім.Пулюя, оператор комп'ютерного набору

2009, 3 місяці

ТзОВ "Компанія МИ", офіс-менеджер у приватному бізнесі

2010, 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Access CorelDRAW Google Docs Google Sheets Google MS Office Picture Manager Проведення презентацій Google Форми Google Slides

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Навики впровадження процесного управління, 5S, lean.
Виконувала обов'язки інженера з охорони праці. Отримала посвідчення інженера з охорони праці у Держпраці, а також посвідчення про проходження навчання та перевірки знань з питань пожежної безпеки.
Досвід впровадження процесного управління, 5S та lean, проведення аудиту виконання процедур, вдосконалення бізнес-процесів та процедур. Пройшла навчання: В.Тарасова «Персональне управлінське мистецтво»; О.Фрідмана « Ви або Хаос», «Корпоративні хронофаги», «Делегування».

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: