Резюме від 13 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5777427

Менеджер з продажу

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Чорноморськ
Готовий працювати:
Одеса, Чорноморськ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер (управитель) із зовнішньоекономічної діяльності

з 10.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
Транспорт, логістика

Пошук та укладання договорів з новими контрагентами (у тому числі з іноземними). Контроль та ведення угод щодо імпорту та експорту - напрямок авіаперевезень. Ведення та контроль документації під час здійснення зовнішньоекономічної діяльності. Контролю розрахунку з контрагентами. Вирішення питань із клієнтами. Постійний пошук оптимізації та покращення процесу діяльності відділу. Робота в 1С, заповнення всієї необхідної інформації з операцій.

Керівник відділу продажу

з 02.2017 по 09.2019 (2 роки 7 місяців)
юридична особа, Одесса (Транспорт, логістика)

Проект - авіа та залізничні доставки з Китаю, під ключ. Прийом, пошук (проведення співбесід) та навчання співробітників. Управління персоналом. Контроль процесу продажу послуг перевезень. Підвищення ефективності продажів. Огляд ринку. Контроль процесу перевезень з Китаю, доставки клієнтам по Україні, закриття угод. Контроль роботи складу у Китаї. Зустрічі із клієнтами. Вирішення спірних та конфліктних ситуацій з клієнтами. Делегування обов'язків. Підтримка працездатного настрою та духу у довіреному колективі.

Заступник директора підприємства

з 07.2016 по 01.2017 (6 місяців)
юридична особа, Одесса (Транспорт, логістика)

Проект - авіа доставки з Китаю, під ключ. Прийом, пошук (проведення співбесід) та навчання співробітників. Управління персоналом. Контролює процес продажу послуг перевезень. Підвищення ефективності продажів. Огляд ринку. Контроль процесу перевезень з Китаю, доставки клієнтам по Україні, закриття угод. Контроль роботи складу у Китаї. Зустрічі із клієнтами. Вирішення спірних та конфліктних ситуацій з клієнтами. Делегування обов'язків. Підтримка працездатного настрою та духу у довіреному колективі.

Менеджер з продажу

з 11.2013 по 06.2016 (2 роки 7 місяців)
юридична особа, Одесса (Транспорт, логістика)

Холодні дзвінки: по діючій та сирій базах.
Робота з запереченнями. Консультації клієнтів. Котирування ставок клієнтам. Забезпечення повторного продажу. Ведення угод. Закриття угод. залучення нових клієнтів. Зустрічі із клієнтами. Вирішення: конфліктних, спірних ситуацій з клієнтами. Виконання та перевиконання плану продажу. Продаж послуг доставки морських збірних вантажів, авіа вантажів, цілих контейнерів.

Менеджер з продажу

з 06.2011 по 07.2013 (2 роки 1 місяць)
юридична особа, Одесса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Прийом вхідних дзвінків, обробка замовлень постійних клієнтів.
підбір автозапчастин за каталогом
Прийом вантажів авіа та морських доставок на складі. Подальший їх розподіл за клієнтами та відправлення Україною.
Пошук нових клієнтів.

Освіта

МГУ

Економіки та менеджменту, міжнародний бізнес, Одеса
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: