Резюме від 11 січня 2023

Ольга

Біолог, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Волинський національний університет імені Лесі Українки

Біологічний, "Середня освіта. Біологія, природознавство, здоровя людини" та "Лабораторна діагностика (Біологі, біолог-дослідник, лаборант, медичні дослідження)", Луцьк
Вища, з 2020 по 2021 (1 рік)

Протягом навчання вивчала багато біологічних та суміжних наук, вивчали різні галузі хімій (органічна, неорганічна, аналітична та біохімія). Також проходила практики після кожного нальнального семестру, а саме зоолого-ботанічну польову, міжнародну практику у Литві, виробничу практику на базі Волинського обласного медичного центру онкології та педагогічну практику у Навчально-виховному комплексі №26 міста Луцьк.
Закінчила магістратуру у волинському національному університеті імені Лесі Українки за спеціальностями "Лабораторна діагностика" диплом з відзнакою та "Біологія. Середня освіта, здоровя людини".

Маю наукові роботи, а саме: стаття у Науковому віснику Східноєвропейського національного університету за темою "Показники крові та діяльності серцево-судинної системи в працівників шкідливих професій", брала участь у наукових конференціях таких як: "XІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів і аспірантів «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень», "VII міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасний рух науки» та у круглому столі Луцького технічного університету "Екологічні проблеми Волині".

Додаткова освіта та сертифікати

Мовний центр "Світ"

2019, 6 місяців

Знання і навички

Користувач ПК MS Access Email Internet Explorer Express MS Excel Mozilla Firefox Користувач Internet MS Office Opera MS Outlook Outlook Express MS PowerPoint MS Word Планування та підготовки до занять згідно планування

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Володію англійською мовою, маю сертифікат про проходження курсів англійської мови з рівнем В2.
Впевнений користувач ПК.
Маю навики планування та підготовки до занять згідно графіку та планування (бо займалася репетиторством)
Добре спілкуюся з батьками, учнями та студентами.
Готова підвищувати власну професійну майстерність.
Відповідальна, уважна, комунікабельна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: