Резюме від 12 листопада 2022 PRO

Аліна

Помічник керівника, секретар, бухгалтер (діловодство), 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер за сумісництвом

з 04.2020 по 08.2022 (2 роки 4 місяці)
КЗ "ХФМЛ №27", Харків (Освіта, наука)

•Ведення обліку основних засобів, необоротних активів, МШП, (надходження, введення в експлуатацію, переміщення, списання); документальний супровід та проведення інвентаризацій

Економіст

з 11.2019 по 08.2022 (2 роки 9 місяців)
КЗ "Харьківський фізико-математичний ліцей №27 ХарьківськоЇ міської ради Харьківскої області", Харьків (Освіта, наука)

Підготовка та подача звітів до контролюючих органів; допомога у підготовці річного бюджету; ведення електронних таблиць для звітування; допомога у підготовці фінансових і статистичних звітів.

Спеціаліст з обслуговування клієнтів

з 07.2018 по 09.2019 (1 рік 2 місяці)
АТ КБ "Приватбанк", Харьков (Фінанси, банки, страхування)

Виконання показників згідно з встановлених КРІ; продаж банківських продуктів та послуг, консультування, надання сервісу у відповідності до їх потреб; забезпечення правильного та точного введення даних клієнтів у базі даних банку; виконання розпоряджень керівника відділення; робота з пошуку потенційних клієнтів та робота з постійними клієнтами; вивчення обов’язкових за посадою матеріалів та проходження тренінгів щодо продуктів та послуг банку.

Оператор контактного центру зі стягнення проблемної заборгованості

з 10.2017 по 06.2018 (8 місяців)
АТ "Приватбанк", Харків (Фінанси, банки, страхування)

Дзвінки клієнтам із простроченою заборгованістю та мотивувати їх повернути борг; проходження тренінгів що допомагають в роботі з клієнтами.

Економіст

з 04.2016 по 10.2017 (1 рік 6 місяців)
Відділ культури, туризму, молоді та спорту Сахновщинської районної державної адміністрації, Харьков (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Підготовка та подача звітів до контролюючих органів; допомога у підготовці річного бюджету; підготовка документації для участі в тендерах; ведення електронних таблиць для звітування.

Освіта

Національна академія державного управління при Президентові України Харьківский регіональний інститут державного управління

Факультет: соціально-економічного управління; спеціальність: спеціаліст з менеджмента організацій і адміністрування, менеджер організацій., Харьков
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Знання і навички

MS Office M.E.Doc iFOBS Адельгейм

Додаткова інформація

Уважаю чужое мнение; иду на компромисс но свое отстаиваю; к роботе отношусь ответственно. Хочу работать в дружном коллективе где все уважают друг друга.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: