Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 квітня 2024

Антон

Юрист, адвокат з претензійно-позовної роботи, 55 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адвокат

з 05.2023 по нині (11 місяців)
Адвокатське об’єднання «Moris Group», Київ (Фінанси, банки, страхування)

•Повний супровід судових процесів по позичальникам банку, які знаходяться у процедурі банкрутства на всіх стадіях, у тому числі контроль реалізації заставного майна банку, подання скарг на дії арбітражних керуючих, звернення до правоохоронних органів по факту вчинення кримінальних правопорушень з боку керівних органів позичальника та/або арбітражних керуючих; організація, надання консультаційної, інформаційної та іншої допомоги, контроль за повнотою та якістю роботи філій Банку щодо заходів з повернення проблемної заборгованості в розрізі супроводження усіх без винятку процедур банкрутства та ліквідації активів позичальників Банку; Взаємодія з СБУ, органами прокуратури, правоохоронними і контролюючими органами.

Додаткова інформація

Досвід роботи:
1. З 01.01.2012 по 01.02.2013 проходив практику в ПАТ КБ «Радикал Банк» у відділі по роботі з проблемною заборгованістю (без внесення відомостей у трудову книжку).
2. З 06.2014 по 03.2015 ПАТ КБ «Даніель» провідний юрисконсульт відділу правової роботи.
3. З 06.2015 по 06.2017 АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» старший юрисконсульт відділу по роботі з проблемною заборгованістю.
4. З 07.2017 по 16.07.2020 ПАТ «ДЕЛЬТА БАНК» головний юрисконсульт (адвокат) відділу стягнення проблемної заборгованості.
5. З 17.07.2020 по 01.06.2023 АТ «УКРЕКСІМБАНК» керівник програм (адвокат) Департаменту реструктуризації та стягнення.
6. З 05.05.2023 по теперішній час Адвокатське об’єднання «Moris Group» юрист/адвокат практики вирішення спорів (особливі ситуації, вирішення спорів, банківське право та фінансова реструктуризація).

Мої функціональні обов’язки:
•Консультування з правових питань; представлення інтересів громадян і юридичних осіб в судах всіх інстанцій (цивільний, господарський та адміністративний процеси); вирішення судових спорів пов’язаних з встановленням факту що має юридичне знаяення; вирішення суперечок в області застосування трудових, сімейних спорів;
•Досудове врегулювання спорів (проведення переговорів з проблемними Позичальниками та їх представниками, підготовка та направлення вимог/претензій);
•Підготовка та подача позовних заяв, апеляційних скарг, касаційних скарг, заяв до ВС про перегляд судових рішень, відзивів, відповідей на відзив, заперечень, клопотань, пояснень, обґрунтувань, заяв для здійснення судового представництва інтересів Банку/Клієнта, відповідей на адвокатські запити, заяв з процесуальних питань та по суті;
•Представництво інтересів Банку/Клієнта в судах по питаннях стягнення заборгованості та з інших питаннях пов’язаних із погашенням проблемної заборгованості (захист інтересів Банку при подачі позовів про визнання банківських договорів, виконавчих написів недійсними тощо), подання позовів про відновлення прав іпотекодержателя;
•Організація забезпечення збереження майна в рамках проведення претензійно-позовної роботи; організація заходів щодо примусового вилучення заставного нерухомого майна та витіснення боржника за територію у випадку арешту рухомого майна та взяття його на відповідальне зберігання; подача виконавчих документів до виконання в виконавчу службу; контроль за відкриттям виконавчого провадження;
•Пред’явлення виконавчих листів та судових наказів до виконання; подання скарг на дії або бездіяльність державних виконавців; заяви та клопотання до державної виконавчої служби; організація та проведення опису та арешту заставного майна, забезпечення охорони заставного майна, яке описано та арештовано державною виконавчою службою; розшук та вилучення заставного майна банку; примусове входження; виселення боржника тощо;
•Підготовка та подача скарг на суддів до вищої кваліфікаційної комісії; заяв до правоохоронних органів про вчинення кримінальних правопорушень (підробка документів, не належне ставлення до службових обов’язків посадових осіб тощо), та подальший контроль за внесенням відповідних відомостей до ЄРДР; скарги на бездіяльність відповідальних осіб прокуратури, поліції.
•Банкрутство: підготовка та подача процесуальних документів; участь у справах про банкрутство, захист та представництво інтересів на комітетах та зборах кредиторів, оскарження судових актів у справах про банкрутство.
•Повний супровід судових процесів по позичальникам Банку, які знаходяться у процедурі банкрутства на всіх стадіях, у тому числі контроль реалізації заставного майна банку, подання скарг на дії арбітражних керуючих, звернення до правоохоронних органів по факту вчинення кримінальних правопорушень з боку керівних органів позичальника та/або арбітражних керуючих; організація, надання консультаційної, інформаційної та іншої допомоги, контроль за повнотою та якістю роботи філій Банку щодо заходів з повернення проблемної заборгованості в розрізі супроводження усіх без винятку процедур банкрутства та ліквідації активів позичальників Банку; Взаємодія з СБУ, органами прокуратури, правоохоронними і контролюючими органами.
•Супроводження справ про поділ майна подружжя, підготовка процесуальних документів та представництво інтересів клієнта в судах.
Основна категорія судових спорів – стягнення проблемної заборгованості.

Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю в Україні №000543 від 29.08.2019 видане Радою адвокатів Вінницької області на підставі рішення №8/19 від 21.08.2019.

Освіта:
•Київський Національний Педагогічний Університет ім. М.П. Драгоманова».
Форма навчання: денна.
Спеціалізація: «Технологічна освіта».
Диплом: спеціаліст.

•Київський Національний Педагогічний Університет ім. М.П. Драгоманова».
Форма навчання: заочна.
Спеціалізація: «Правознавство».
Диплом: спеціаліст.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: