Резюме від 21 лютого 2022

Світлана

Лаборант, хімік, технолог, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Кульчицька Світлана

Лаборант, хімік, технолог

Особисті дані: м. Тернопіль, 07.11.1986 р., моб. тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). Сімейний стан: одружена.

Освіта: вища
2004-2009рр. – Тернопільський національний технічний університет, спеціальність « Менеджмент організації».
2004-2009рр. – Тернопільський національний технічний університет, магістр за спеціальністю «Обладнання переробних і харчових виробництв».

Володіння мовами: українська та російська – досконало, англійська – базово.
Знання ПК: Впевнений користувач. Досконало володію MS Windows, основними складовими пакету MS Office, пошуковими та іншими Web – ресурсами, знання 1С. Вміння користуватися основними офісними приладами: принтери, факси, сканери.
Протягом 2008-2009рр. проходила дослідницьку практику на кондитерській фабриці ВАТ «ТерА», де було написано письмову кваліфікаційну дипломну роботу на тему: «Технічне переоснащення потокової лінії для виготовлення вафель на кондитерській фабриці ВАТ «ТерА» з дослідженням оптимальних режимів роботи нового місильного органа тістомісильної машини марки Т-120.
Досвід роботи: з жовтня 2010 р. – листопад 2018 р. працювала менеджером зі збуту в непродовольчій сфері, де отримала навички активних продаж, досвід у спілкуванні з клієнтами, веденні звітності, касових розрахунках, роботою з оргтехнікою.
З грудня 2018р. – вересень 2019 р. перебувала в обласному центрі зайнятості.

Особисті якості: відповідальна, урівноважена, швидко навчаюся, здатна працювати у багатозадачному режимі, активна і енергійна, доброзичлива і чесна, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити, шкідливих звичок не маю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: