Резюме від 3 липня 2022 PRO

Артур

Юрист, 75 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

помічник адвоката

з 03.2019 по нині (5 років 3 місяці)
Адвокатське об’єднання "АГАРД", Київ (Юридичний аутсорсинг, безпека бізнесу, вирішення спорів та конфліктів клієнта, збір інформації та доказів, взаємодія з органами державної влади та органів місцевого самоврядування)

Спеціалізуюсь на кримінально-правовому захисті у кримінальних провадженнях за звинуваченнями у скоєнні всіх ключових видів економічних злочинів. Основна експертиза охоплює захист прав клієнтів у справах про шахрайство, ухилення від сплати податків, фіктивне підприємництво, привласнення, розтрата, заволодіння майном, хабарництво і корупція. Досвід правового захисту, успішно допомагає представникам малого і великого бізнесу з різних галузях, отримати результати про закриття кримінальної виробництва, відновлення порушених майнових прав.
Експерт з питань скасування арешту майна / банківських рахунків, повернення вилученого майна під час обшуку. Маю значний досвід супроводу справ пов'язаних з представництвом інтересів постраждалої особи, стягнення збитків в кримінальному провадженні від шахрайських та інших неправомірних дій. Спеціаліст в питаннях побудови стратегії представництва і захисту на стадії досудового, судового виробництвах.

Освіта

Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого"

"Правознавство" та "Судово-прокурорський", Харків
Вища, з 2006 по 2012 (5 років 6 місяців)

Знання і навички

MS Excel Користувач ПК MS Word Користувач Internet Internet Explorer MS Outlook Outlook Express Водійські права кат. B Ділове листування Express ПК, досвідчений користувач програм Word, Excel, Internet Explore

Додаткова інформація

вивчення мов;
читання юридичної літератури;
футбол, волейбол, плавання;
подорожувати

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: