Резюме від 30 жовтня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5795678

Инженер-электрик, завхоз, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ЗУБЧЕНКО СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ
Енергетик, електрик
Мобільний телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
EMAIL – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вік 52р.( 20.03.1967р)
Проживання - Київ
Бажана заробітна плата – 15000грн.
Мови - Українська, російська
Освіта - Дніпропетровський гірничий інститут, факультет Електромеханічне обладнання і автоматизація машин і установок гірничого виробництва, 01.09.1984-05.06.1991р.
Досвід роботи –
серпень.2018­-серпень.1991р. «Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського», (ПрАТ «Дніпровський металургійний завод»)м.Дніпро, мастер з ремонту електрообладнання цеху водопостачання та газового цеху.
Займався ремонтом та обслуговуванням електрообладнання. Маю 5 групу з електробезпеки. Розробляв графіки поточних, середніх та капітальних ремонтів електрообладнання. Керував та за необхідності брав безпосередню участь в ремонтах та обслуговуванні електрообладнання. Приймав іспити по ТБ та ТЕ у підлеглого персоналу.
Ключові навички – вміння обслуговувати електрообладнання, знання нормативної бази по електропостачанню, навички роботи з будь-якими інструментами

Особисті якості – відповідальність, акуратність, порядність.

Додаткові відомості – одружений, маю дітей, маю водійське посвідчення кат.В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: