Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Сергей

Начальник адміністративно-господарського відділу (МТЗ), 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу публічних закупівель та маркетингу

з 02.2023 по 12.2023 (10 місяців)
Національний музей історії України у другій світовій війні, Київ (Державні організації)

Секретар тендерного комітету

з 07.2020 по 12.2021 (1 рік 5 місяців)
Департамент забезпечення Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Киев (Державні організації)

Проведення відкритих торгів, переговорних процедур в системі Прозоро (мною проведено 127 процедур за 2021 рік), укладення договорів (уклав 104 договори за 2021 рік), отримання та постановка на облік товарів, робіт та послуг. Отримав сертифікати про підвищення кваліфікації в сфері державних закупівель у 2020 та 2021 році.

Завідувач сектору матеріально- технічного забезпечення

з 03.2019 по 03.2020 (1 рік)
Національний палац мистецтв «Україна», Киев (Державні організації)

Організація закупівель майна для підрозділів палацу, організація зберігання, видачі та ведення обліку майна, проведення інвентаризації ТМЦ. Проведення капітальних та поточних ремонтів приміщень палацу.

Заступник командира військової частини з матеріально-технічного забезпечення

з 07.2004 по 08.2018 (14 років 1 місяць)
Міністерство оборони України, Киев (Державні організації)

В підпорядкуванні до 25 чоловік (начальники складів, водії, пожежники, працівники медичної служби, прибиральниці, столяр, електрик, сантехнік, зварник). Проведення капітальних та поточних ремонтів будівель, приміщень, дахів, електро та тепломереж, водопроводу та мереж водовідведення у 46 будівлях та спорудах, розташованих на території 17 Га. Організація обслуговування та роботи 16 одиниць автомобільної техніки (вантажні та легкові автомобілі, кран, трактор-екскаватор, самоскид, пожежний автомобіль, автомобіль для перевезення пального). Контроль роботи складів з майном та паливо-мастильними матеріалами, організація заправлення автомобільного транспорту. Складання річної, квартальної та місячної звітності за підпорядковані служби (продовольча, речова, паливо-мастильна, медична, автомобільна, пожежна, квартирно-експлуатаційна, інженерна). Ведення договірної роботи с енергопостачальними компаніями (Київенерго, Київводоканал, Еврореконструкція), проведення сплати за спожиті енергоресурси. Організація прибирання території та приміщень.

Начальник групи продовольчого та речового забезпечення.

з 07.2001 по 07.2004 (3 роки)
Міністерство оборони України, Киев (Державні організації)

Організація роботи підпорядкованого підрозділу

Ревізор продовольчої служби.

з 08.1997 по 07.2004 (6 років 11 місяців)
Міністерство оборони України, Десна (Державні організації)

Проведення документальних ревізій продовольчої служби дивізії.

Освіта

Одеській інстітут сухопутних військ

Бакалавр менеджмента, начальник продовольственной сдужбы, Одесса
Вища, з 1993 по 1997 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Керівник та виконавець з навиком більш 20 років, націлений на р

Додаткова інформація

Керівник та виконавець з навиком більш 20 років, націлений на результат. Вмію концентруватись на поставлених завданнях, виділяти пріоритети та ефективно виконувати поставлені завдання в умовах екстремального тиску. Я постійно розвиваюсь, ніколи не стою на місці. Швидко навчаюсь, об’єктивно оцінюю критику. Навик керівництва командою до 25 чоловік, організація та координація виконання ремонтних та господарських робіт в різних напрямках. Вміння домовлятися, доводжу розпочаті проекти до кінця в будь-яких умовах, наполегливість, здібність генерувати ідеї, сильні керівницькі та лідерські якості. Згоден до поїздок у відрядження.
Одружений, маю особистий автомобіль, права категорії В, С, Д, Е, мова українська, російська. Впевнений користувач ПК (MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, 1C).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: