Резюме від 6 квітня 2024 PRO

Марина

Топменеджер (керівництво середньої та вищої ланки), 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Державний реєстратор з реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

з 01.2002 по 06.2023 (21 рік 5 місяців)
Тарутинська района державна адміністрація, Тарутине (Державні організації)

Основними обов'язками на посаді державного реєстратора є - приймання документів, перевірка документів на наявність підстав для зупинення розгляду документів, перевірка документів на наявність підстав для відмови у державній реєстрації, здійснення реєстраційних дії у Єдиному державному реєстрі, ведення Єдиного державного реєстру, ведення реєстраційних справ. Надання в установленому порядку інформації з ЄДР у вигляді Витягів. Постійна співпраця з юридичними особами та фізичними особами-підприємцями, надання консультацій у сфері реєстрації бізнесу.
Володію сертифікатами отриманими в результаті проходження семінарів в Одеському регіональному інституті державного управління на теми: "Запобігання корупції в органах державної влади", "Електронне урядування як механізм взаємодії з бізнесом і громадянами", "Комунікативний інструментарій успішного реєстратора ЦНАП", "Ділова українська мова для реєстраторів ЦНАП ".

Освіта

Одеський державний аграрний університет

Економічний, менеджмент організацій, Одеса
Вища, з 1998 по 2003 (4 роки 6 місяців)

Знання і навички

MS Excel MS Office MS Word MS PowerPoint MS Access Комунікабельність WordPad Уміння правильно організувати свій робочий час Здатність до саморозвитку і навчання, нестандартність мислення Стійкість до стресів, робота в складних ситуаціях.

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

За роки праці на державній службі мною придбано організаційні навички, грамотне ділове спілкування, переговорні навички, грамотне планування, наявність лідерських рис характеру. Вміння працювати з оргтехнікою, завдяки комунікабельності з легкістю знайду спільну мову колективі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: