Резюме від 11 листопада 2019

Lana

Продавець-консультант, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець консультант

з 02.2010 по нині (14 років 3 місяці)
"Аlatyr", Рівне (Ювелірна та сувенірна продукція)

Швидко і якісно обслуговую клієнтів, володію ПК (1С, Word, Exel), маю залізну витримку. Доброзичливо й чемно можу зацікавити клієнта будь яким товаром. А також навести його на думку приходити саме в наш заклад, аргументуючи всі його переваги.Відповідально ставлюсь до своїх обов'язків. Легко піддаюсь навчанню,привітна,комунікабельна, креативна й кмітлива. Від початку існування виробництва з моєю допомогою розширилася клієнтська база постійних покупців та збільшилися об'єми продажів не тільки по Україні, а й за її межами.

Освіта

ДПТНЗ"Березнівське ВПУ"

Кравець-закрійник верхнього жіночого одягу, Березне
Середня спеціальна, з 1989 по 1992 (2 роки 9 місяців)

Навчалася на відмінно, після закінчення вступила до м. Острога на вищий рівень моделювання одягу.У 2003р закінчила курси бухгалтерів 1С

Додаткова інформація

Характер дружній, веселий, маю почутия гумору. Легко спілкуюся з будь яким контингентом людей, вмію чемно виходити з конфліктних ситуацій. Відповідальна, привітна та уважна, маю доглянутий вигляд, бірюзового кольору очі, стресостійка й спокійна.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: