Резюме від 21 лютого 2024 PRO

Дар'я

Маркетолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Маркетолог

з 01.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
Delfast Bikes, Інші країни (Автобізнес та автосервіс)

Delfast - український стартап із офісами у Києві та Лос-Анджелесі. Хоча моя позиція дуже cross-functional і я постійно комунікую із різними відділами (product, IT, Sales, Logistics), все ж більшість часу я проводжу саме із американькою командою маркетингу та піар. Я відповідаю за увесь контент, який бачить клієнт - як онлайн, так і офлайн.

Роль та обов'язки:
- Керую річним календарем контенту та квартальним плануванням, стежу за виконанням плану, втілюючи теми контенту в життя за допомогою письмового та візуального контенту, включаючи розробку веб-сайту та розробку контенту для всіх каналів охоплення.
- Провожу дослідження конкурентів, щоб визначити, який фокус контенту може мати бренд, щоб залишатися актуальним і відповідати потребам споживачів. Реалізую стратегічні ідеї, запропоновані командою.
- Пропоную теми контенту та інтегрую їх у план, основуючись на показниках найефективніших типів контенту на веб-сайті, у соціальних мережах та імейл.
- Створюю веб-сторінки, брошури та інші креативні матеріали, керуючи командою дизайнерів та копірайтерів.
- Разом із маркетинг та піар командою створюю нові колаборації із інфлюенсерами, контент-кріейторами та ін.
- Керую аутсорс SMM-командою, кожного місяця генерую загальні ідеї та інфоприводи, тим самим створюючи напрям та спрямованість бренду. Відповідаю за голос бренду в усіх комунікаціях.
- Керую продакшн-командою в Україні та США. Відповідаю за генерацію ідей, розкадровку, вибір моделі, управління проектом та іншу підтримку на знімальному майданчику та віддалену, якщо це необхідно.
- Займаюся підтримкою дилерських продажів, що включає виготовлення брошур і реагування на нові потреби від наших партнерів, щойно вони виникають.
- Допомогаю піар-відділу із івентами, що включає генерацію ідей для виставок та інших заходів; тісно співпрацюю із усією командою маркетингу та командрю дизайнеров, щоб втілити концепції в життя.
- Тісно співпрацюю з e-comm менеджером, щоб втілити в життя нову функціональність на сайті delfastbikes.com, створити нову рекламу для таргетинга тощо. Уся активність, що сприяє продажам продуктів.

Head of SMM and Production

з 03.2018 по 01.2020 (1 рік 10 місяців)
Toyota Автоарт, Харків (Автобізнес та автосервіс)

Створила абсолютно нову сучасну стратегію комунікації у соціальних мережах дилера: фейсбук та інстаграм. Вирішила наголосити на локальності: знайомі для харків'ян місця на фотографіях та колаборації з популярними харківськими блогерами та діячами мистецтва, спорту, музики тощо. Водночас будували ком'юніті, клуб для харківських фанатів Toyota.

Раніше соцмережі велися для галочки і, в основному, для оповіщення клієнтів про акції салону. У результаті було створено повноцінний канал комунікації, який забрав на себе частину функціоналу відділу продажів. Клієнти почали записуватись на тест-драйв, на сервіс, отримувати онлайн-підтримку від відділу сервісу та продажу.

Запустила таргетинг з метою генерації заявок на тест-драйв та охоплення.

Імпортер ставив у план активностей багато відео, тому під проект зібрала продакшн-команду. Посіли призове місце серед усіх дилерів країни за іміджевий ролик.

Також допомагала у ре-дизайні поліграфічних матеріалів та графічного дизайну. Банери на сайт, білборди, сертифікати та різні види флаєрів, буклети, сувенірна продукція та ін.

Marketing Team Lead

з 09.2017 по 01.2020 (2 роки 4 місяці)
WeCreate.it digital-agency, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Очолювала маркетингову digital-команду, яка займається PR-кампаніями та онлайн-маркетингом для брендів. За час роботи моїми клієнтами були: оф.дилер Lexus, оф.дилер Toyota, мережа бутиків Juliette Lingerie, мережа бутиків moda in та локальні бренди. Відповідала за маркетинг-стратегію, онлайн-просування у соціальних мережах та офлайн (івенти, мк та інше)
Співпрацювала також із компаніями з США, Нью-Йорк та Англія, Лондон (спеціалізація - медицина та косметологія).

З 2019 року створила production-команду, що займається продюсуванням та зйомкою реклами. Серед замовників: представники Toyota, Land Rover, Jaguar.

Контент-менеджер

з 03.2014 по 08.2017 (3 роки 5 місяців)
мережа FreshLine, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Була частиною маркетинг-команди мережі FreshLine. Власноруч та за допомогою підрядників робила текстовий, фото- та відеоконтент для усіх соцмереж компанії. Допомагла в організації івенту на більше ніж 500 чоловік в люксовому 5-зірковому Kharkiv Palace Hotel.

Освіта

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна

MBA, Харків
Вища, з 2018 по 2019 (1 рік 3 місяці)

НТУ "ХПІ"

Фінанси та банківська справа, Харків
Вища, з 2014 по 2019 (5 років 3 місяці)

Здобула диплом з відзнакою за спеціальністю "Фінанси та кредит"

Додаткова освіта та сертифікати

ESL London English training program

3 місяці

Основи інформаційної безпеки від Prometheus

1 місяць

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop Google Analytics Google Ads Facebook Ads Manager Facebook Adobe Lightroom Уміння аналізувати Google Adobe Реклама iWork

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вільно
  • Іспанська — початковий

Додаткова інформація

У 2016 році за версією видання "Новое время" мій Instagram-аккаунт був визнаний одним з найкращих в Україні. Як influencer співпрацювала з Jacobs, Jaguar, Land Rover, Нова Пошта. Була запрошена на Bukovel Instacamp, провела декілька мк по digital-маркетингу та фото.

Організувала івент для Jaguar та Land Rover з локальними фотографами у міському аеропорту.

Працюю фотографом для брендів на фрилансі.

Допомагала розробити текстовий контент для нової fashion-платформи офіційного стиліста Vogue USA Арнольда Мілдфорта.

Є водійське посвідчення із категоріями A, B

Схожі кандидати

SEO Specialist, Marketing Manager
Дніпро, Київ, Кривий Ріг

Інтернет-маркетолог
45000 грн, Київ, Львів , ще 3 міста

Senior Marketing Designer (Web/UI/Graphic/Motion)
Київ, Дистанційно

Маркетолог
Львів

Junior Email Marketing Automation Specialist
25000 грн, Дистанційно

Marketing manager
Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: