Резюме від 20 січня 2020 PRO

Денис

Повар-универсал, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар универсал

з 05.2019 по 11.2019 (6 місяців)
База отдыха Малиновка, Малиновка (Гостинично-ресторанный бизнес)

Готовить блюда согласно процесса
Соблюдать технологию и последовательность приготовления блюд
Контролировать качество используемого сырья, сроки и условия его хранения

Повар Универсал

з 01.2019 по 05.2019 (4 місяці)
Over Dose, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Готовить блюда согласно процесса
Соблюдать технологию и последовательность приготовления блюд
Контролировать качество используемого сырья, сроки и условия его хранения

Повар Универсал

з 07.2018 по 12.2018 (5 місяців)
Домик Лесника, Харьков (Гостинично- рестораеный)

Готовить блюда согласно процесса
Соблюдать технологию и последовательность приготовления блюд
Контролировать качество используемого сырья, сроки и условия его хранения

Су-шеф

з 10.2017 по 07.2018 (9 місяців)
Red Door Pub, Харьков (Ресторан( ПАБ))

Готовить блюда согласно процесса
Соблюдать технологию и последовательность приготовления блюд
Контролировать качество используемого сырья, сроки и условия его хранения... Контроль подчинённых и их продуктивную работу..

Повар Универсал

з 06.2017 по 11.2017 (5 місяців)
Koritza, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Готовить блюда согласно процесса
Соблюдать технологию и последовательность приготовления блюд
Контролировать качество используемого сырья, сроки и условия его хранения

Мангальщик

з 04.2017 по 07.2017 (3 місяці)
High Steaks, Киев (Food court)

Готовить блюда согласно процесса
Соблюдать технологию и последовательность приготовления блюд
Контролировать качество используемого сырья, сроки и условия его хранения

Повар (заготовщик)

з 01.2017 по 04.2017 (3 місяці)
Salateira, Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)

Нарезка и заготовка продуктов на целый день.

Повар универсал

з 12.2014 по 12.2016 (2 роки)
Koritza, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Готовить блюда согласно процесса
Соблюдать технологию и последовательность приготовления блюд
Контролировать качество используемого сырья, сроки и условия его хранения

Помощник повара (рисовар)

з 06.2014 по 11.2014 (5 місяців)
Якитория, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Готовить блюда согласно процесса
Соблюдать технологию и последовательность приготовления блюд
Контролировать качество используемого сырья, сроки и условия его хранения

Освіта

ГТУ

Информатика, Тбилиси
Вища, з 2003 по 2007 (3 роки 9 місяців)

...

Додаткова інформація

...

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: