Резюме від 10 грудня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5838680

Руководитель, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дніпро, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер

з 08.2019 по 12.2019 (4 місяці)
ТОВ "Нова Галерея", Київ (професійна косметика для волосся)

Керівник відділу регіональних продаж, Начальник відділу продаж

з 01.2017 по 07.2019 (2 роки 6 місяців)
ТОВ "Парсіал", Київ, Дніпро (професійна косметика для волосся)

Створення відділу регіональних продаж. Пошук та підключення нових дистрибуторів. Налагодження стосунків, підтримка, навчання консультантів на території. Проведення міжнародних виставок, семінарів в т.ч. за участі іноземних ведучих. Аналіз роботи відділу, планування продаж та виконання поставлених завдань керівництвом. Планування акційних заходів, семінарів на території країни. Планування, участь в розробці і виведені нових продуктів на ринок країни. Ведення переговорів з великими дистриб'юторами та інтернет ресурсами. Розробка і реалізація комплексного просування ТМ на ринку України - підтримка інтернет-ресурсів, поліграфія. Контроль дебіторської заборгованості. Рішення адміністративних питань.
Реалізація стратегії продажу Компанії. Досягнення цілей по об’єму продаж та іншим показникам ефективності. Розвиток території (створення та навчання команди, оптимізація маршрутів, виконання плану продаж), підготовка і проведення показів і майстер-класів для перукарів.

Заступник директора по розвитку

з 12.2015 по 06.2016 (6 місяців)
ТОв "Довіра Дніпро", Дніпро (Харчова промисловість)

Підбір, навчання і оцінка персоналу – торгівельних представників, супервайзерів. Польові тренінги, розробка програм навчання, розробка мотивації персоналу.

Освіта

Psychodrama Institut für Europa e.V. PIfE

Психодрама-практик, Черкаси
Вища, з 2013 по 2016 (3 роки 9 місяців)

Черкаський національний університет ім.Б.Хмельницького

Практичний психолог, Черкаси
Вища, з 2010 по 2015 (4 роки 5 місяців)

Черкаський кооперативний технікум кий кооперативний технікум

Товарознавець-комерсант, Черкаси
Середня спеціальна, з 2004 по 2006 (1 рік 8 місяців)

Додаткова інформація

Ціль
Моя ціль – заробляти гроші для своїх мрій, планів, потреб. Для цього я шукаю компанію, яка цінує та поважає своїх підлеглих та клієнтів.

Що я вмію
За роки роботи у колективах я навчився об’єднувати та створювати команди, які виконували плани та цілі, разом вирішували складні завдання легко та невимушено. Після проходження тренінгів, можу навчати як групи, так і індивідуально підлеглих. Мої знання в психології (до речі я продовжую навчання груповим методам) допомагають мені розуміти в першу чергу співробітників, корегую поведінку людини та її розуміння праці в компанії – співробітники стають більш енергійними і цілеспрямованими, розуміють себе і своє місце в компанії. Можу ставити цілі та досягати їх. Вести переговори на різних рівнях та швидко виходити на “теплі” відносини. Я швидко вчуся, і вмію визнавати свої помилки.
Для мене відповідальність стоїть на першому місці. Бо я відповідальний за кожен крок у своєму житті, в компанії я відповідальний за свої кроки, та своїх підлеглих, і також я відповідальний перед клієнтами компаніями. Теж саме я чекаю і від керівництва компанії.

Мій досвід роботи
На кожному етапі все було новим і цікавим. Особливо останній досвід. Потрібно було отримати специфічні знання, зрозуміти клієнтів (майстрів, директорів салонів, дистрибуторів). Кожна компанія – це мій досвід, і чим різноманітніший, тим легше на новому місці, швидше засвоюю нюанси компанії.

Особисті якості
Відповідальний, енергійний, активний, цілеспрямований, комунікабельний, стресостійкий.

Додаткова інформація
Водійські права кат “В”, стаж водіння 12 лет.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати