Резюме від 26 квітня 2024 Файл

Артур

Генеральний директор

Вік:
61 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 3 сторінки

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Соколов Артур Дмитриевич

Контактная информация: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Электронная почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта
2009 - 2011
Національна гірнича академія
"Гірнича справа"

1993-1993
Міжнародний Інститут Менеджменту
"Бізнес адміністрування"

1979-1987
Казанський державний університет.
"Географія науково-виробнича"

Бізнес тренінги, курси, стажування

2001
Спеціалізована програма з фінансів та екаутингу
Міжнародний інститут менеджменту. м. Київ

1993
Академія Менеджменту Землі Нижня Саксонія. м. Целле, Німеччина,
Досвід роботи

ДП "Дорцентр" м.Київ
З 12.2019 по теперішній час
Напрямок діяльності: моніторинг якості будівництва та експлуатації доріг державного значення.
Заступник директора
Наявність підлеглих: 35 осіб
•  Функціональні обов'язки: Переговори з підрядниками. Підготовка та реалізація планів розвитку філій. Організація роботи філіальної мережі. Навчання співробітників.
•  Завдання: Бездоганна робота філій з виконання поставлених завдань.
•  Особисті досягнення: Оптимізація структури та кількості філій. Використання електронної системи документообігу. Впровадження системи 3D проектування доріг.

ТОВ "Нью Арк Україна" м. Дніпропетровськ
З 10.2014 до 08.2015
Напрямок діяльності: виробництво приміщень трансформерів (будинки, казарми, офіси) на базі контейнерів.
Комерційний директор
Наявність підлеглих: 2 особи
• Функціональні обов'язки: Переговори з поотенційними споживачами (МВС, Національна гвардія, Міністерство оборони, ДАК Нафтогаз, будівельні компанії). Підготовка та ведення переговорів з постачальниками.
•  Завдання: Просування інноваційного продукту на ринку України, Середньої Азії, Африки та країн Близького Сходу.

ТОВ "Рефракторіз". м Дніпропетровськ
З 07.2011 до 10.2014
Напрямок діяльності: постачання вогнетривів та обладнання на металургійні та цементні підприємства України.
Співзасновник
Наявність підлеглих: 12 осіб
• Функціональні обов'язки: Переговори із власниками підприємств. Підготовка та ведення переговорів з іноземними постачальниками. Організація роботи підприємства.
•  Завдання: Пошук нових напрямків розвитку бізнесу.
•  Особисті досягнення: Просування нових продуктів на ринок України (теплозахисні покриття, вогнестійкі мати, вогнестійкий папір, фібролітові
• плити )

ВАТ завод "Керамзит". м. Вінниця
З 10.07.2007 до 08.2010
Напрямок діяльності: видобуток глини, піску, яшми. Виробництво керамзиту.
Голова правління
Наявність підлеглих: 158 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Збільшення продажів. Подання інтересів акціонерів у державних та інших органах.
•  Завдання: Розвиток існуючого виробництва. Реконструкція законсервованих потужностей. Будівництво нового заводу. Створення будівельного холдингу.
•  Особисті досягнення: Збільшення продажів за півроку вдвічі. Зниження собівартості продукції. Наведення порядку на заводі та в кар'єрі.

ТОВ "Фінансова компанія "Паретто". м. Київ
З 11.2005 до 07.2007
Напрямок діяльності: управління активами – готель, тепличний комбінат, завод продтоварів, сільськогосподарський холдинг
Генеральний директор
Наявність підлеглих: 1250 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Управління продажами Представлення інтересів акціонерів у державних та інших органах. Управління інвестиційними проектами з нерухомості. Моніторинг та аналіз прибутковості інвестиційних проектів
•  Завдання: Стратегічний план довгострокового збереження та збільшення вартості об'єктів нерухомості. Розвиток існуючих активів холдингу. Розробка та реалізація стратегій побудови та розвитку окремих компаній, груп компаній (холдингу). Структурування компаній, оптимізація бізнес-процесів. Розвиток нових бізнесів.
•  Особисті досягнення: Будівництво заводу з обробки граніту та лабродариту, модернізація заводу з випуску кондитерських виробів, підготовка проекту з будівництва вітроелектростанції, будівництво котеджного селища. Підготовка документації з будівництва заводу з випуску біодизеля (Вендичанський р-н, Вінницької обл.). Підготовка документації з купівлі Жежелівського родовища граніту (Житомирська обл., смт. Жежелів). Виведення із кризи сільськогосподарського бізнесу ( 16 000 га землі, комбайновий загін, тваринницький комплекс ).

УІСП "ВЕНЕТО". м. Київ.
З 03.2005 до 11.2005
Напрямок діяльності: виробництво матраців, виробництво меблів
Генеральний директор
Наявність підлеглих: 200 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Керування продажами. Подання інтересів акціонерів у державних та інших органах.
•  Завдання: Розробка стратегії просування товару. Збільшення продажів. Створення торгового дому. Розробка концепції, структури управління. Оптимізація існуючих бізнес-процесів. Створення холдингу на основі машинобудівного заводу та деревообробних комбінатів.
•  Особисті досягнення: Наведення ладу у фінансах. Поліпшення роботи дилерської мережі. Зміна орг. Структури підприємства

ТОВ ВКП "ЮВІС". м Дніпропетровськ.
З 10.2004 до 03.2005
Напрямок діяльності: Управління активами – Нікопольський завод технологічного оснащення, ТЕЦ, АТП, РСУ.
Заступник голови ради директорів
Наявність підлеглих: 1200 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Керування продажами. Подання інтересів акціонерів у державних та інших органах.
•  Завдання: Створення АТП та РСУ. Реструктуризація НЗТО та ТЕЦ. Зміна структури управління, звільнення та набір нового персоналу, оформлення документів на право власності, оптимізація порядку оформлення договорів.
• Просування нових проектів (переговори щодо будівництва заводу трубогибів для АЕС, створення системи замкнутого водопостачання та водоочищення для підприємств ІНТЕРПАЙПу та м.Нікополя).
• Розвиток бізнесу на внутрішніх та зовнішніх ринках:
• НЗТО – просування продукції по Україні (ГЗК. мет.комбінати, трубні заводи) та на зовнішні ринки (участь у міжнародних виставках, робота з потенційними замовниками). ТЕЦ - створення бізнес-плану з розливу води, розвиток виробництва кисню.
• АТП - складання та захист бізнес-плану перед акціонерами, організація закупівлі транспорту, отримання ліцензій, найм співробітників, пошук клієнтів.
• Координація діяльності з Мінпаливенерго, Дніпропетровською обл.адміністрацією, мером м.Нікополя та ін.
•  Особисті досягнення: Створення АТП та РСУ. Реструктуризація НЗТО та ТЕЦ.

ТОВ "Національний центр розвитку атомної енергетики". м. Київ
З 08.1997 по 10.2004
Напрямок діяльності: постачання залізорудного концентрату та металобрухту на мет.комбінати, видобуток та переробка графітової руди, кальцифірів, гранату. Виробництво щебеню.
Президент компанії
Наявність підлеглих: 1400 осіб
•  Функціональні обов'язки: Управління фінансами, виробництвом, персоналом. Керування продажами. Подання інтересів акціонерів у державних органах.
•  Завдання: Реструктуризація Завальєвського ГЗК. Виведення активів із податкової застави. Оформлення прав власності. Оптимізація структури управління. Збільшення продажів. Розробка, впровадження кадрової та соціальної політики на підприємстві та у селищі (5.000 мешканців).
•  Особисті досягнення: 1998 рік (момент набуття акцій ГЗК) – 3.400 тн. графіту на рік. 2000 рік (продаж основного пакету) – 12300 тн. графіту на рік. Вартість підприємства за 1998-2000 р.р. зросла у 7 разів. Сторонні кредити не залучалися.

ЗАТ "Українська газова компанія". м. Київ
З 01.1997 по 08.1997
Напрямок діяльності: Постачання газу, електроенергії
Заступник начальника управління постачання електроенергії
Наявність підлеглих: 8 осіб
• Функціональні обов'язки: Управління колективом, планування діяльності
•  Завдання: Розробка стратегії продажу електроенергії споживачам (ГЗК, коксохіми, мет.заводи). Розробка та здійснення вексельних та залікових схем. Робота з Донецькою та Дніпропетровською обл.адміністраціями, обл.енерго.
•  Особисті досягнення: Організація роботи давальницької схеми – вугілля – електроенергія – залізорудний концентрат – метал експорту.

ВАТ “Київська швейна фабрика “Спецодяг”. м. Київ
З 05.1995 до 01.1997
Напрямок діяльності: Виробництво спецодягу в м.Київ та м.Хмельницький
Заступник голови правління
Наявність підлеглих: 540 осіб
• Функціональні обов'язки: Управління продажами, персоналом
•  Завдання: Запуск виробничих виробництв у м.Києві та м.Хмельницький. Реорганізація структур управління. Технічна реконструкція Розробка рекламної стратегії, сегментування ринку. Розвиток збуту на ринках Західної Європи та Росії.
•  Особисті досягнення: У 1995 році (початок роботи фабрик) – 0 робітників, закриті будинки. У 1997 році (догляд з фабрики) – 360 робітників у Києві, 180 робітників у м. Хмельницький. Вартість продажу фабрик перевищила вартість покупки приблизно у 400 разів.

ARKEMET AG (Швейцарія). м. Київ
З 01.1993 по 05.1995
Напрямок діяльності: Експорт металу
Менеджер з навантаження
Наявність підлеглих: немає
• Функціональні обов'язки: Контроль завантаження металу на заводах (АМК, ДМЗ, КМК, завод ім.Петровського) та відправлення металу до портів. Контролює оформлення супровідних документів. Робота з портами по всій території України, робота з Укрзалізницею. Щомісячний обсяг відвантаження до портів до 60 000 тонн металу. Замовлення судів. Контролює навантаження металу на судна. Оформлення судносупровідних документів. Робота із акредитивами. Координація роботи з продавцями (Інфокс. Інтерагро, ІСД, Leman та ін.)

• Рекомендації – готовий надати на вимогу як від безпосередніх роботодавців, так і від колишніх колег по роботі.

• Додаткові знання - німецька мова (розмовна), французька мова (розмовна), англійська (B1), комп'ютерні програми (MS office), Internet.
• Додаткова інформація – 17 жовтня 1962 року народження.
• Хобі - гірський туризм, книги.




Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: