Резюме від 2 лютого 2024 PRO

Максим

Інженер-будівельник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-будівельник

з 02.2019 по 02.2022 (3 роки)
Департамент розвитку житлово-комунальної інфраструктури Маріупольської міської ради, Мариуполь (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Працював головним спеціалістом відділу ремонтів об'єктів соціальної сфери управління ремонтами об'єктів комунальної власності.
Проводив технічний нагляд за виконанням ремонтно-будівельних робіт, здійснював контроль та перевірку проектно-кошторисної документації, здійснював прийом актів прихованих та виконаних робіт.

Інженер-будівельник

з 02.2017 по 12.2023 (6 років 10 місяців)
БО «БФ «АДРА в Україні», Мариуполь (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

2017-2019 БО «БФ «АДРА Україна»
Працював інженером у проектах UNICEF EDUCATION (реконструкція 6-ти навчальних закладів, пошкоджених внаслідок бойових дій у Донецькій області), UNICEF EDUCATION 2 (ремонтні роботи у 7-ми навчальних закладах для вільного доступу дітей з обмеженими можливостями у Донецькій області), UNICEF WASH (покращення санітарних умов у навчальних закладах, розташованих уздовж лінії розмежування, шляхом проведення ремонтних робіт у санвузлах та кімнатах прийому їжі), MEDEVAC (закупівля сантехнічного та медичного обладнання для лікарень у Донецькій області). Організація, ведення та контроль ремонтно-будівельних робіт, виконавчої документації, комунікація з керівниками державних структур.
04.2022 – 06.2022 Працював field coordinator у проекті WFP «Впровадження та моніторинг програми допомоги CASH»
Здійснював видачу QR кодів (ваучери) на грошову допомогу для переселенців у громадах Закарпатської області, надавав допомогу бенефіціарам у реєстрації, комунікував з органами місцевої влади, здійснював моніторинг та пост моніторинг, планування та координування роботи членів команди, підготовка звітної документації для донорів.
06.2022-10.2022 Проект АDRA Czech «Доставка продовольчої допомоги та непродовольчих товарів в Україну», посада – польовий дистриб'ютор.
Пошук транспортних компаній для перевезення гуманітарних вантажів. Контроль за своєчасним наданням документації від транспортних компаній. Підготовка актів прийому передачі, ТТН. Координування розвантаження, завантаження, всіх процесів на складі, збирання та обробка даних, введення інформації в базу даних, підготовка звітів, збирання даних від одержувачів допомоги в рамках проекту, контроль за своєчасною доставкою, комунікація з місцевими органами управління.
10.2022-05.2023 Проект SLOVAK AID и JAPAN PLATFORM – посада комірник (так посада була прописана в проекті у донорів, за фактом виконували функції field coordinator).
Контролював завантаження та розвантаження продуктових наборів на складі. Підготовка документації: акти прийому передачі, ТТН. Комунікація із представниками транспортних компаній, органів місцевої влади, побудова маршрутів для перевезення гуманітарних вантажів. Контроль за своєчасним наданням документації від перевізників, установ органів місцевої влади, гуманітарних організацій. Проведення пост моніторингу. Підготовка звітів для донора про виконану роботу.
01.2023-05.2023 Спільний проект від ADRA GERMANY, ADRA POLAND, ADRA SLOVAKIJ, ADRA JAPAN "Генератори для України". Дистриб'юція дизельних та бензинових генераторів. Контроль за одержанням продукції на склад, контроль відвантаження продукції зі складу. Підготовка договорів, актів прийому передачі ТТН. Комунікація з представниками транспортних компаній та з представниками організацій, яким передавалася гуманітарна допомога. Контроль за своєчасним отриманням документації від організацій, яким було надано допомогу. Ведення електронних таблиць обліку продукції.

Освіта

Харківський Інженерно-Будівельний Інститут

Промислово-цивільне будівництво, Харків
Вища, з 2009 по 2010 (1 рік)

Київський Національний Університет Будівництва та Архітектури

Промислово-цивільне будівництво, Київ
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки)

Маріупольський будівельний технікум

Промислово-цивільне будівництво, Маріуполь
Середня спеціальна, з 2003 по 2006 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word АВК

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Знання організації процесу будівництва згідно з ДБН України; технології виконання робіт, застосування сучасних матеріалів; досвід розробки перспективних та поточних планів будівництва та ремонту; розробка дизайну на об'єктах; проведення тендерів; контроль за ходом виконання планів будівництва, бюджету, відповідності обсягів, термінів, якості ремонтно-будівельних робіт, матеріалів.
Підготовка та перевірка комерційних пропозицій, договорів, Локальних кошторисів, Актів виконаних робіт, розробка графіків виконання робіт; підготовка, контроль технічного та матеріального забезпечення будівельного процесу на об'єктах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: