Резюме від 31 грудня 2020 PRO

Валентина

Документознавець, економіст, помічник керівника, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Здолбунів
Готовий працювати:
Здолбунів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Аналітик

з 10.2017 по нині (6 років 6 місяців)
ТОВ "Аналітик-1", Рівне (Програмне забезпечення для банків і фінансових компаній по фінансовому моніторінгу)

Моніторинг бази по публічним особам. Мотивація пошуку іншої роботи – невелика заробітна плата.

Комірник тарованого цементу

з 06.2015 по 10.2016 (1 рік 4 місяці)
"Волинь-Цемент" філія ПАТ "Дикергофф Цемент Україна", Здолбунів (виготовлення і збут цемента)

Відвантаження готової продукції самовивозом і вагонами, порядок в складі, вирішення виробничих питань, ведення документації, обліку виробленої та відвантаженої продукції , ревізія в складі готової продукції 2 рази на день (вранці і ввечері), подача звітів керівництву, виведення залишків і супутних матеріалів (мішки, плівка, піддони і т.п.), їх отримання і використання, закриття місяця , робота з программою 1С 8 версія, поштою Outlook , документами Word, Excel, організаційні питання, облік і видача працівникам засобів індивідуального захисту. Мотивація пошуку іншої роботи – тимчасовий характер (сезонний) і невелика заробітна плата. Досягнення - навчання мало тривати 1 місяць, а фактично було 1 тиждень.

Менеджер по документообігу

з 10.2006 по 08.2014 (7 років 10 місяців)
ПП "ПРОНЕТ", Рівне (ІТ -технології)

Ведення документообігу по представництву (Договори, Рахунки, Акти здачі приймання робіт, Акти передачі обладнання, Видаткові накладні, документи по оренді, відрядження, табель робочого часу, оформлення на прийом і розрахунок працівників), прийом і розподіл дзвінків і факсів, електронна пошта , організаційні питання, забезпечення офісу компанії необхідним. Документообіг нашого філіалу в центральному офісі відмічали як зразковий.

Економіст з продажу відділу збуту і маркетингу

з 05.2005 по 10.2005 (5 місяців)
Тзов «Волинь-шифер», Здолбунів (Виробництво і збут шиферу)

Пошук і розширення ринку збуту готової продукції, робота з клієнтами, забезпечення замовлень на шифер, підготовка Договорів на реалізацію нестандартної продукції, виписка і передача рахунків клієнтам, прийом факсів, дзвінків, оформлення документації експортної продукції, розмитнення сировини.

Економіст з планування планово-економічного відділу

з 01.2002 по 05.2005 (3 роки 4 місяці)
ДП «Волинь-шифер» ВАТ «Волинь-цемент», Здолбунів (Виготовлення і збут шиферу)

Робота з первинними документами, облік готової і формової продукції, нестандартної продукціїї, облік сировини і матеріалів, ведення накопичувальних документів за місяць, довідки, статистичні данні, планування, робота у складі готової стандартної і нестандартної продукції, обмін бракованої продукції.

Товарознавець

з 06.1998 по 01.2002 (3 роки 7 місяців)
Здолбунівський завод азбестоцементних виробів, Здолбунів (Виробництво і збут шиферу)

Облік формової і готової продукції, сировини, матеріалів, облік і відвантаження некондеційної продукціїї, робота з первинними документами. Робота в складі (контроль за складуванням шиферу, його збереженням і відвантаженням) стандартної і нестандартної продукції, перевірка обліку лабораторії, накопичувальні документи за місяць, довідки.

Комірник

з 02.1998 по 06.1998 (4 місяці)
Здлобунівський завод азбоцементних виробів, Здолбунів (Збут шиферу)

Відвантаження готової і нестандартної продукції самовивозом, облік документів. З новим складом працівників навели ідеальний порядок на самовивозі шиферу і припинили недостачі товару при ревізіях попередніх працівників.

Завідуюча хозяйством в дитячому садку

з 06.1992 по 07.1992 (1 місяць)
з 06.1992 по 07.1992 (1 місяць)Племзавод "Примор'є", Ізобільне (Освіта, наука)

Всі господарські питання, замовлення , отримання і видача продуктів, ремонт і оприбутковування техніки, документальній облік, звіти.

Освіта

ПВНЗ МЕГУ ім. академіка С. Дем’янчука

Економічний, фінанси, Рівне
Вища, з 2004 по 2008 (3 роки 9 місяців)

У 2017 році опанувала курс навчання за програмою «Інспектор відділу кадрів + 1С 8.2 для України» в Центрі Професійного навчання "Профі".
У 2015 році навчання на курсах по підвищенню кваліфікації за спеціальністю «Спеціаліст з обробки інформації і програмного забезпечення» в Рівненському НЦ ДСЗ.
У 2006 році закінчила курси підвищення кваліфікації «Основи комп’ютерної грамотності (спеціалізація «1 С :Бухгалтерія 7.7») в Рівненському НЦ ДСЗ.
У 1996 р. закінчила Дніпродзержинський індустріальний технікум за спеціальністю “хімічна технологія неметалевих силікатних матеріалів і виробів”, диплом молодшого спеціаліста, технік – технолог.
У 1992 році закінчила річні курси за спеціальністю “бухгалтер АПК” в Учбовому центрі Республіки Крим.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook Adobe Photoshop CorelDRAW HTML Малювання

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Німецька — початковий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Працелюбна, відповідальна, цілеспрямована, дисциплінована, комунікабельна, швидко вчусь, доброзичлива. Маю гарний досвід роботи з людьми і документами. Працюю на результат, намагаюсь виконувати свої обов'язки як найкраще. Шкідливих звичок не маю. У декретну відпустку не збираюсь. Маю права водія категоріїї В (17 років досвіду)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: