Резюме від 11 грудня 2019

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5875479

Старший зміни, завідувач складу, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший зміни

з 04.2018 по 12.2019 (1 рік 8 місяців)
ТОВ "27", Київ (Торгівля)

Починав роботу з комплектувальника, за 2 місяці став комірником, ще за 3 місяці старшим зміни. Обов'язки: контроль роботи співробітників на складі, робота в 1С, контроль залишків та кондиції товарів, виконання обов'язків завідувача складу за його відсутності.

Освіта

КНУТД

МКТ, Київ
Незакінчена вища, з 2012 по 2018 (5 років 5 місяців)

Метрологія та стандартизація, якість. Рівень бакалавра

Знання і навички

MS Excel MS Word

Додаткова інформація

Маю досвід роботи 1С 8.1, складська робота усіх видів крім керування спеціальною технікою, комунікабельність, швидке навчання, спритність та винослевість. Здатен приймати рішення в різних ситуаціях.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: