Резюме від 18 липня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5875907

Рерайтер, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Гуляйполе
Готовий працювати:
Дистанційно, Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Бердянський педагогічний інститут

Математика, програмування, м. Бердянськ
Вища, з 1966 по 1971 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

Ведення соціальних мереж Контент-менеджмент Писать статьи на заданную тему Написання публікацій, статей, обзорних материалів на задану тему

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

(як приклад) Виконана робота рерайтера на тему:
РІЧНИЙ БАНКІВСЬКИЙ ЗВІТ: (нижче тези звіту)

Розділ 1. Характер бізнесу
Опис зовнішнього середовища, в якому здійснює діяльність банк
Макроекономічна ситуація.
•За попередніми оцінками НБУ реальний ВВП в 2018 році зріс на 3,3%
•Інфляція впала до однозначного рівня, 9,8%
•Міжнародне рейтингове агентство Moody's підвищило суверенний рейтинг України з Caa2 до Caa1.
Банківський сектор. Загальна ситуація. Банківська система відновлюється після кризи:

РОБОТА рерайтера по ПРИВЕДЕНИХ ПУНКТАХ звіту:

Розділ 1. Характер бізнесу
Зовнішні умови та ризики діяльності банку
На результати діяльності банку великий вплив мають наслідки військової агресії Росії проти України, що дедалі загострюється, тепер під загрозою порти Азовського моря. Також посилились зовнішньоекономічні ризики для України через сповільнення зростання економік країн – торгових партнерів, фінансові умови для більшості економік, що розвиваються стали жорсткішими. На жаль, підвищення відсоткових ставок у світі зберігається. Україна не виняток: у жовтні 2018 року уряд випустив суверенні єврооблігації на 2 млрд дол. з помітним підвищенням дохідності, ніж рік тому. У 2019 році Україна повинна погасити значні суми зовнішнього державного боргу, тому уряд знову змушений бути виходити на міжнародний ринок приватного боргу. Спостерігається падіння цін на ринках сировинних товарів , на які, очевидно, збережуться тиски в 2019 році.
Та є позитивні прогнози. У просуванні Українськими компаніями позову Росії щодо активів, які були захоплені у них в Криму намітились позитивні зміни (в Лозані було відхилено оскарження Росією повноважень арбітражу). Водночас в Парижі Ощадбанк виграв у Арбітражному трибуналі справу проти Росії (відшкодування 1.3 млрд дол. збитків, що виникли внаслідок окупації Криму).
Не зростатимуть глобальні ціни на сировинні товари - в жовтні – листопаді різко скоротились ціни на нафту близько 30%. Позитивним наслідком для України може стати зниження вартості газу, та витрати на імпортовані енергоносії в цілому.

Макроекономічна ситуація в Україні
Звичайно, незважаючи на всі труднощі та зовнішні і внутрішні обставини, радує те, що країна крок за кроком повертається до нормалізації економічного розвитку. У 2018 році спостерігається зростання позитивних економічних тенденцій та стабілізації макроекономічної ситуації, що відбуваються на тлі в цілому сприятливих зовнішніх умов, підвищення доходів населення, поступове зростання інвестиційної складової конкурентоздатної економіки України.
Завдяки збільшенню інвестицій та росту внутрішнього споживчого попиту вдалося досягти прискорення економічного зростання ВВП у 2018 році зріс на 3,3%.
Впродовж 2018 року споживча інфляція впала до однозначного рівня 9,8% На фоні поступової стабілізації курсу гривні, вона формувалась під впливом: підвищення споживчого попиту; зростання вартості продукції сільського господарства; збільшення, як свідчать дані Державної служби статистики України та МЕРТ України, реальних обсягів продажу іноземної валюти населенням над її
купівлею; посилення адміністративного впливу на формування цін (підвищення акцизів і тарифів на деякі комунальні та транспортні послуги, а також послуги зв’язку).
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s офіціально повідомило, що підвищило суверенний рейтинг України Caa2 до Caa1. (прогноз по рейтингах -"стабільний", тоді як в 2017 - "позитивний").
Аналітики агентства обґрунтовують це трьома чинниками:
- Україна та Міжнародний валютний фонд склали угоду про нову програму кредитування stand-by
- позитивні зрушення по скороченню корупції завдяки реформам;
- посилилось протистояння України в військовому конфлікті з Росією.

Банківська система, загальна ситуація, відновлення після кризи
Банківська система України відповідно до закону «Про банки і банківську діяльність» складається з Національного банку України та інших банків, а також філій іноземних банків, що створені і діють на території України
Наразі, розрізняють таку класифікація банків:
Банки з державною часткою (в яких держава володіє часткою понад 75 %) - 6
Банки іноземних банківських груп - 25
Банки з приватним капіталом (не менше ніж 50 % статутного капіталу) - 63
В 2018 році вітчизняним банкам вдалося з відносним успіхом оминути потенційні системні шоки, яких протягом року було чимало: невизначеність у фінансуванні від МВФ, вимушено жорстку грошово-кредитну політику НБУ, складне політичне становище всередині країни. Наприкінці року виникла дуже важлива загроза ринку, а саме – введення воєнного стану на частині території України. На частині території країни це призвело до певного зняття вкладів та курсового стрибка, та все ж мало тимчасовий характер завдяки ефективній політиці НБУ.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Копірайтер
Дистанційно

Копірайтер
Дистанційно

Копирайтер
Київ, Полтава , ще 2 міста

Копірайтер
Дистанційно

SMM-копірайтер
Дистанційно

Сценарист, копірайтер
Чернівці, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: