Резюме від 13 червня 2020

Геннадий

Водитель руководителя

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ДАНІЛІН
ГЕННАДІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ

Загальні дані
Дата народження: 15.04.1980р.
Сімейний стан: одружений, є донька.
Місце проживання: м. Чернігів
Телефон: моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль
Реалізувати себе та свій досвід роботи на
посаді особистий, сімейний водій, водій керівника.

Освіта
1995-1998р . Охтирський коледж Сумського НАУ.
Досвід роботи
З березня 2018р по теперішній час особистий водій, помічник власника мережі ресторанів "ILikeSushi" в м. Києві. Зона відповідальності: виконання доручень керівника (в т.ч. конфіденційних), супровід керівника по зазначеному маршруту, ведення обліку фінансових витрат і оптимізація витрат на автомобіль,
З 2015-2018р. особистий водій керівника філії компанії ТОВ «Долфі-Україна» м. Чернігів та Чернігівська область. Зона відповідальності: подача автомобіля в зазначене керівником місце та час, супровід та виконання особистих доручень керівника, дотримання чистоти автомобіля, своєчасне ТО та страхування, відрядження по Україні.
З 2010-2015р. особистий водій члена Вищої ради юстиції в м. Києві. Зона відповідальності: супровід керівника по зазначеному маршруту та виконання особистих доручень, відрядження по Україні, перевірка технічного стану автомобіля перед виїздом, контроль своєчасного проходження технічного огляду автомобіля, дотримання чистоти та справності автомобіля.
З 2004-2010р. особистий, сімейний водій (приватна особа) в м. Києві. Супровід керівника та родини (школа, гуртки, доп. заняття), виконання особистих доручень.
З 2002-2004р. оператор стрічкової пилорами ЧП Кулик м. Тростянець. Налаштування верстату дотримуючись інструкцій, введення параметрів для обробки деревини.
З 1998-2002р. водій на підприємстві "АгроХім" м. Тростянець. Перевезення вантажу підвищеної небезпеки, дотримання правил техніки безпеки та санітарних норм, максимально якісне організування процесу перевезення мінеральних добрив.
,
Додаткова інформація

Навики
Досвід безаварійного водіння 21 рік, відмінне знання схем проїзду Києва, Київської області та України, досвід роботи на машинах представницького класу, уміння оптимально побудувати маршрут, знання альтернативних шляхів проїзду, тактовність, пунктуальність, уважність, дисциплінованість, чесність, без шкідливих звичок.

Мови
Українська-вільно;
Російська-вільно;.

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: