Резюме від 18 квітня 2024

Олена

Менеджер із закупівель, ЗЕД

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта:
2007 – 2010 Інститут післядипломної освіти та дорадництва Полтавської державної аграрної академії. Спеціальність «Економіка підприємства». Кваліфікація – спеціаліст з економіки підприємства.
2000 – 2005 Полтавська державна аграрна академія. Спеціальність «Менеджмент організацій». Кваліфікація – магістр з менеджменту. Стаціонар, червоний диплом.
1990 – 2000 Школа-гімназія № 9 м. Полтава

Досвід роботи:
08.2023 - теперішній час Менеджер із ЗЕД ПП "Промінвестенерго"
Обов'язки:
Підготовка експортних контрактів та супровідних документів, співпраця з транспортними компаніями, пидготовка пакету документів для отримання сертифікатів CT-1 та EUR-1, организація закупівель обладнання в Китаї.
12.2019 - 08.2023 Менеджер ТОВ "ПАФ ГАРАНТ"
Обов'язки:
Співпраця з проектувальниками та підрядниками підприємства. Заключення контрактів на придбання обладнання, будівельних матеріалів, на аренду техніки для виконання робіт тощо. Заключення міжнародних контрактів на купівлю обладнання та б/в с-г техніки, листування англійською мовою, організація доставки, підготовка пакету документів для замитнення/розмитнення, отримання необхідних сертифікатів на товар, співпраця з транспортними компаніями та брокерами. Досвід введення в експлуатацію МЕЗ потужність переробки соняшника 500 т/доба та цеху рафінації, потужністю 240 т/доба.
10.2018 – 11.2019Економіст в Aero Design Systems S.L., Іспанія (купівля-продаж обладнання, організація проведення ремонтних робіт авіаційного обладнання)
Обов’язки:
Робота з основними контрагентами, підготовка ЗЕД контрактів купівлі-продажу та організації ремонтних робіт, формування пакету супровідних документів. Співпраця з логістичними компаніями.
08.2016 – 10.2018Помічник директора ТОВ «ПАФ Гарант» (група підприємств «Гарант» – виробництво с-г продукції, надання послуг з обробітку сільськогосподарських угідь та зберігання продукції, оренда землі, надання в оренду основних засобів, купівля-продаж зерна кукурудзи, пшениці та насіння соняшнику, переробка та ін.)
Обов’язки:
Виконання доручень керівника; робота з комунальними підприємствами; співпраця з проектантами, будівельними організаціями, державними органами; пошук контрагентів та формування заявок на придбання будівельних матеріалів (бетон, цемент, щебінь, брус, пісок…), ПММ тощо; підготовка договорів на: придбання сільськогосподарської техніки, надання послуг з її ремонту та обслуговування; контроль взаєморозрахунків з контрагентами; підбір персоналу та ведення кадрової документації, координація роботи відділків підприємства (групи «Гарант») у Полтавській та Сумській областях, співпраця з компаніямі Німеччині та Італії з приводу постачання б/у техніки та запчастин на підприємства групи компаній (підготовка документації та контроль доставки до місця призначення).
10.2005– 07.2016Старший викладач кафедри економіки Полтавської державної аграрної академії, методист деканату факультету економіки та менеджменту ПДАА.
Обов’язки:
Викладання дисциплін; керівництво науковою роботою студентів – підготовлено 2 стипендіати програми фонду В. Пінчука «Завтра UA»; виконання обов’язків відповідального за практичну підготовку студентів ОКР «Спеціаліст», ОКР «Магістр»; організація та участь у всеукраїнських та міжнародних конференціях; підготовка навчальних та методичних матеріалів з дисциплін, що викладаються; співавтор кафедрального навчального посібника «Економіка підприємства» з грифом міністерства освіти; організація поїздки та супровід стипендіатів програми Фонду В. Пінчука «Завтра UA» у м. Дніпро на лекцію Т. Блера. Документальний супровід навчального процесу студентів спеціальностей «Економіка підприємства» та «Маркетинг».
12.2008 – 12.2011Аспірант денної форми навчання зі спеціальності «08.00.04 – Економіка та управління підприємствами». Тема наукового дослідження: «Логістичне управління виробництвом та збутом продукції птахівництва в сільськогосподарських підприємствах».
07.1999 – 08.2000Комерційний агент, фірма «Леопард ЛТД»
Обов’язки: робота з контрагентами, укладання договорів, оформлення супровідної документації.

Додаткова інформація:
Впевнений користувач ПК.
Знання мов: українська, російська, англійська (середній рівень).
Маю активну життєву позицію, впевнена у собі. Організаторські здібності, комунікабельна, відповідальна, енергійна, цілеспрямована, вимоглива до себе і до колег. Аналітичне мислення, творчий підхід до роботи. Досвід роботи з постачальниками та виробниками. Вмію працювати в команді. Швидко навчаюся.
Водійські права кат. B.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: