Резюме від 25 грудня 2022 PRO

Сергій

Карщик, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Тракторист

з 12.2018 по 03.2019 (3 місяці)
Магістраль, Вінниця (Дорожная организация)

У зимовий період механіче очищення тратуарів та проїзних частин міста від снігу трактором із за допомоги причіпного обладнання: відвалу та гідравлічно - механічноїобертальної щітки
Та у літню пору: вивезення сміття звулиць міста на полігон твердих відходів трактором з причпом, а також благоустрій вулиць містата прибудинкових теріторій
Сезонна робота

Водій кат С

з 09.2018 по 12.2018 (3 місяці)
ЄкоВин, Вінниця (Вивезення сміття сміттезбиральною техникою на сміттезвалище)

Водій кат. С сміттєприберальної спец техніки. Збір та завантаження сміття з дворів, підприємств, організацій міста вивезення сміття на сміттезвалище.
Облік пройденого кілометражу і витрат палива, заповнення дорожніхлистів, належний догляд за належним робочим станом та охайним виглядо транспортного засобу та передачу змінному працівнику в належному стані справному стані.

Карщик

з 03.2017 по 09.2018 (1 рік 6 місяців)
ЕкоДим, Вінниця (Логистика Склад)

Погрузка та розгрузка строй матереала и складирование авто погрущиком и его ремонт и обслуживание.

Карщик-Тракторист

з 11.2016 по 08.2017 (9 місяців)
Вінницьке Шляхове Управління, Вінниця (Послуги для населення та бізнесу)

Водій Автопогрузчика "АВАНТ" обовязки у літній період завантаження та розвантаження сміття, відсіву, щебня причіпним обладнанням "КОВШОВИМ ВІДВАЛОМ", "ВИЛКОВИМ" копання траншей причіпним обладнанням "КОВШ" у зимовий період завантаження спец техніки протиожеледних реагентів причіпним обладнанням "КОВШОВИМ ВІДВАЛОМ" та прибирання зупинок громадського транспорту міста від снігу та сміття причіпним обладнанням "ОБИРТАЛЬНО МЕХАНІЧНОЮ ЩІТКОЮ" та "ВІДВАЛОМ"
Тракторист "БЕЛАРУС 82.1" та "БЕЛАРУС 320"обовязки у літній період керування трактором з причіпом по вулицям міста дя прибирання сміття його вивіз на міське сміттєзвалище та у зимовий період приберання снігу з доріг тратуарів дворів та інших обєктів інфраструктури міста причіпним обладнанням "ВІДВАЛОМ" та "ОБИРТАЛЬНО МЕХАНІЧНОЮ ЩІТКОЮ"
Водій прибиральної спец техніки на базі вантажного автомобіля "МАЗ" та "FORD" у літнійперіод приберання доріг міста причіпним обладнанням "ГЛОБУС" та у зимовий період приберання від снігу доріг міста причіпним обладнанням "ВІДВАЛОМ" та посипка протиожеледною сумішю доріг міста причіпним обладнанням "ДЖИЛЕТ"

Освіта

ВПУ-42

Тракторист, Погребище
Середня спеціальна, з 2016 по 2017 (7 місяців)

Здобув професію Механізатора сільхоз техніки та отримав посвідчення Тракториста а також професійні навики ремонту, обслуговування та налагодження причіпного сільхоз обладнання

ДП Навчально-виробничий комбінат ТОВ "Да-Допомога"

Вінниця
Середня, з 2016 по 2016 (2 місяці)

Водій автонавантажувальної техніки різного типу двигунів такі як Електричні, Дизельні, Бензинові, Газові

ДАСАФ

Вінниця
Середня, з 2005 по 2006 (2 місяці)

Автошкола
Професійні курси водія та автослюсара отримав посвідчення на керування транспортними засобами категорії В, С.

Строительниы Техникум

Водопостачання та водовідвід сп. Технік-технолог, Вінниця
Незакінчена вища, з 2004 по 2007 (2 роки 8 місяців)

Будівництво очисних споруд, котелен, насосних станцій та технічних споруд, прокладка та заміна міських водопровідних опалювальних та каналізаційних мереж. Монтаж та обслуговування внутрішньо будинкових систем:опалення водопостачяння каналізації та їх заміна.

Додаткова освіта та сертифікати

ДП Навчально-виробничий комбінат ТОВ «Да - Допомога». Курси-Машиніст автонавантажувальної техніки

06.2016 08.2016

ДАСАФ курси Водія кат. В, С

28.12.2005 28.02.2006

Знання і навички

Водіння навантажувача Водіння авто Уверенность Внутренние работы, монтаж: автономного отопления водопровода Знание Винницкой области, ремонт и обслуживание автомобиля Читаю чертежи Водитель В С Тракторист А1 А2 Ремонт авто Посвідчення тракториста-машиніста

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Шукаю постійну роботу, стабільний графік роботи та реально розумною зарплатнею. У відповідь відповідального, надійного, фахівця у логістиці та транспорту а також у будівництві та будівельних матеріалах та у системах, опалення водопроводу, каналізації та електричних систем.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: