Резюме від 13 вересня 2021 PRO

Тетяна

Инженер, управляющий, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

ОБРАБОТЧИК ПОВЕРХНЕВИХ ПОРОКІВ МЕТАЛІВ

з 05.2008 по 10.2009 (1 рік 5 місяців)
ДСС, Запорожье (МЕТАЛОВИРОБНИЦТВО)

ОБРОБКА ПОВЕРХНЕВИХ ПОРОКІВ МЕТАЛІВ

Інженер,начальник дільниці

з 10.2003 по 05.2021 (17 років 7 місяців)
ОБСЛУГОВУВАННЯ НЕРУХОМОСТІ, Запорожье (обслуговування нерухомості)

1. Планування та контроль виконання робіт з ремонту конструктивних елементів будівлі, інженерного обладнання та подальшого обслуговування.
2. Складання та подання пропозицій для формування місячних планів з поточного ремонту житлового фонду, графіків профілактичного обслуговування, ведення роботи по забезпеченню їх виконання.
3. Взаємодія з державними установами.Складання технічно-економічного обґрунтування для необхідності виконання поточного або капітального ремонту за бюджетні кошти.

4. Надання інформації для підготовки документів та висування претензій підрядним організаціям про усунення дефектів, виявлених під час виконання робіт та гарантійного терміну.

5. Ведення обліку обсягу виконаних робіт по об'єктах ремонту господарським і підрядним способом. Складання звітів, контроль обсягу ремонтних робіт.
6. Організовувати роботу і брати участь в передачі підрядним організаціям об'єктів, запланованих на капітальний, поточний ремонт та реконструкцію житлового фонду.
7. Забезпечувати і контролювати проведення загальних профілактичних, позапланових оглядів житлового фонду, їх конструктивних елементів, інженерного обладнання. Виконувати заходи, звіти.
8. Забезпечувати і контролювати складання дефектних актів, актів виконаних робіт, кошторисів на виконання робіт з поточного та капітального ремонту житлових будинків.
9. Контроль ведення технічної документації лінейним персоналом
10. Формування завдань для підлеглих. Контроль виконання.
участь в формуванні кадрового резерву підрозділу та підборі персоналу.
Адаптація персоналу на робочих місцях.

МАЙСТЕР ДІЛЬНИЦІ

з 09.2002 по 09.2005 (3 роки)
ЖЕД № 61 КП ВРЕЖО№1, Запорожье (ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА УТРИМАННЯ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ)

1. Забезпечувати виконання робіт з технічного обслуговування і ремонту конструктивних елементів будівель, внутрішньобудинкових інженерних мереж і обладнання; безперебійну роботу сантехнічного, електротехнічного та іншого обладнання домоволодінь.
2.Оглядати покрівлі, карнизи, балкони, прибудинкові території, перевіряє справність вхідних дверей під'їздів, горищ, скла на сходових клітинах, технічний стан електрощитових, насосного господарства, теплопунктів і вживає заходів щодо усунення зазначених недоліків
3. Забезпечувати належний санітарний стан житлових будинків та прибудинкової території, їх прибирання від сміття та снігу, своєчасне прибирання сходових клітин та інших місць загального користування, очищення підвалів і горищ від сміття, посипання піском тротуарів і проходів в зимовий період, негайне встановлення огорож в небезпечних зонах .
4. Контролювати своєчасне виконання робітниками виробничих завдань, заявок мешканців, забезпечує робітників передбаченим нормами спецодягом, індивідуальними засобами захисту, необхідними матеріалами та інструментом.
5.Здійснювати розстановку бригад, ланок.
6. Своєчасно і якісно оформляє первинні документи.
7. Доглядати за економним витрачанням матеріалів.

Освіта

здіа

Будівництво,інженерія, Запорожье
Незакінчена вища, з 2017 по 2020 (2 роки 10 місяців)

запорізький будівельний технікум

Промислове та цівільне будівництво, Запорожье
Середня спеціальна, з 1998 по 2002 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet MS Office Робота з оргтехнікою

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

відповідальність, комунікабельність, чуйність, робота на результат.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати