Резюме від 25 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5901376

Економіст, ревізор, аудитор, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Ковель
Готовий працювати:
Вінниця, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Мені 52 роки. Бувший військовослужбовець. Звільнений зі служби у 2012 році. Освіта: Ярославське військове фінансове училище - у 1988 році (спеціальність - економіка, фінанси); Київський університет ім. Шевченка - у 1999 році (фінанси).
Робота: з 1988 по 1997 рік - начальник фінансової служби військових частин; з 1999 по 2012 рік - на різних ревізорських посадах з контролю витрачання державних коштів в Міністерстві оборони; з грудня 2017 по березень 2019 року бухгалтер-економіст в приватній управлінській компанії з обслуговування багатоквартирних будинків.
З бухгалтерською програмою 1С обізнаний, постійно перевіряв бухгалтерію, впевнений користувач офісних комп'ютерних програм, обізнаний з бухгалтерським і податковим законодавством, маю досвід бухгалтерської роботи (до 1997 року).
Маю аналітичний та математичний склад розуму. Здатен швидко навчатися, швидко та якісно виконувати поставлені завдання.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: