Резюме від 2 червня 2022

Микола

Оператор на виробництво

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Київ, Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Демиденко Микола Олександрович
30.08.1985 р.
Місто Чернігів, вул. Стахановців, буд. 17, кв. 112, поштовий індекс 14001
Номер телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Електронна адреса [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
2002 – 2005 рр. – навчання в Чернігівському державному механіко-технологічному технікумі. Закінчив з відзнакою за спеціальністю “Обслуговування та ремонт обладнання підприємств текстильної та легкої промисловості” і здобув кваліфікацію техніка-механіка.
2006 – 2011 рр. – працював оператором ДПК (дистанційного пульта керування) в хімічному виробництві каландрового цеху у ВАТ “Чернігівське Хімволокно”. Відповідав за приготування просочувального розчину, відповідність розчину технологічним параметрам; відповідав за технологічний процес просочування кордних тканин.
Листопад 2011 р. – квітень 2012 р. – працював оператором лінії у виробництві харчової продукції в ПАТ “Чернігівська макаронна фабрика”. Відповідав за технологічний процес виробництва харчової продукції.
Листопад 2012 р. – червень 2013 р. – працював формувальником залізобетонних виробів та конструкцій. Вивчився і отримав професію стропальника. Працював формувальником-стропальником.
Листопад 2013 р. - травень 2020 р. працював пакувальником на складі посуду.Відбирав посуд згідно накладних, пакував, розвозив як експедитор.
Червень 2020 р. - листопад 2020 р. - працював виготовлювачем шнурових виробів оптичних в ТОВ “Ютекс Україна”.
Маю посвідчення водія категорій А, В, С.
Займаюся спортом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: