Резюме від 27 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/5904781

Начальник отдела кадров, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник сектору з кадрового забезпечення

з 11.2015 по 09.2018 (2 роки 10 місяців)
Національна поліція України, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Досвід роботи: З квітня 2016 року до вересня 2018 року працювала в Департаменті кіберполіції Національної поліції України (міжрегіональний територіальний підрозділ) на посаді начальника сектору кадрового забезпечення. Штатна чисельність підрозділу більше 1400 одиниць. Трудова діяльність в кадровому секторі розпочата у 2000 році на посаді молодшого співробітника відділу кадрів в автотранспортному підрозділі з штатною чисельністю більше 400 одиниць. Професійні навички: Знання та дотримання КЗпП України, закону України “Про відпустки» та ін. Пошук та відбір кандидатів на посади, проведення первинних співбесід. Доскональне вивчення документів кандидатів. Формування та ведення особових справ. Знання кадрового діловодства та документообігу. Призначення на посади (комплектування) особового складу у максимально стислі строки по всій території України, взаємодія та співпраця з особовим складом в регіонах України. Формування наказів по особовому складу ( щодо призначення, звільнення, переміщення, про відпустки, заохочення, накладення дисциплінарних стягнень та ін.). Ведення бази даних співробітників. Підготовка графіку відпусток, контроль щодо їх дотримання. Ведення обліку трудових книжок, їх своєчасне та правильне заповнення. Ведення табельного обліку робочого часу, заповнення листів непрацездатності. Підготовка та оформлення документів щодо нарахування пенсійних матеріалів. Підготовка необхідних документів щодо організації та проведення атестаційних, кваліфікаційних та конкурсних комісій. Підрахунок трудового та страхового стажу (вислуги років). Формування та ведення архіву особових справ та матеріалів. Облік військовозобов’язаних.

Освіта

КІВС

Правознавство, юрист, магістр, Київ
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Правознавство. Магістр.

Знання і навички

Кадровий облік

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Вважаю себе комунікабельною, пунктуальною, відповідальною, знаючою діловий етикет. Гарантую високу самовіддачу, а також акуратність, точність, обов’язковість, відкритість, вміння працювати та приймати важливі рішення в рамках обмеженого часу, грамотність виконання своїх посадових обов’язків. Суворо дотримуюсь чинного законодавства України. Поважаю чужу думку, іду на компроміси, але вмію відстоювати власне бачення. Хочу працювати в дружньому колективі, де панує повага та щирість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: